"NAJPLAĆENIJI STE - VIDITE ŠTA ĆETE I KAKO ĆETE NE BUDEMO LI ŠAMPIONI" Terzić ušao u svlačionicu Zvezde, pa ZAGRMEO kao nikad pre
Foto: Printscreen

zagrmeo

"NAJPLAĆENIJI STE - VIDITE ŠTA ĆETE I KAKO ĆETE NE BUDEMO LI ŠAMPIONI" Terzić ušao u svlačionicu Zvezde, pa ZAGRMEO kao nikad pre

Fudbal -

Fudbaleri Zvezde počeli su danas pripreme za drugi deo sezone pod komandom novog šefa stručnog štaba Vladana Milojevića, koji je na klupi zamenio izraelskog trenera Baraka Bahara.

Na okupljanju generalni direktor Crvene zvezde održao je u svlačionici žestok govor fudbalerima crveno-belih. Još jednom je ponovio da će napustiti klub ukoliko Zvezda ne bude šampion na kraju sezone i "zapretio" svojim fudbalerima.

"Dres koji nosite nas sve obavezuje i sve osim šampionske titule je ono što će razočarati jednu veliku armiju Zvezdinih navijača. Ja sam rekao mnogo puta do sada, kada se desi da ne uzmemo šampionsku titulu - ja odlazim iz kluba. Verovatno sa mnom i svi ovi ljudi ovde oko mene. Tako da, vidite šta ćete i kako ćete ne budemo li šampioni. Najbolji smo, najjači smo, najkvalitetniji smo. Imate najbolje uslove, najplaćeniji ste i sve osim šampionske titule ne dolazi u obzir. Verujem u vas. Svi morate da se stavite samo u funkciju titule. Prilagodite privatni život, ishranu, način života, sve za onih 90 minuta na terenu", poručio je Terzić.

Kurir sport/J.M.

00:21

Zvezdan Terzić vanredna konferencija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track