VODITELJKI ISPALE GRUDI PRED TV KAMERAMA! Čuvena ZAVODNICA slavnih i bogatih sportista doživela neviđenu BLAMAŽU! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ŠOK

VODITELJKI ISPALE GRUDI PRED TV KAMERAMA! Čuvena ZAVODNICA slavnih i bogatih sportista doživela neviđenu BLAMAŽU! (VIDEO)

Fudbal -

Belen Rodrigez, atraktivna argentinska voditeljka koja je stekla ogromnu popularnost zahvaljujući ljubavnim aferama sa slavnim i bogatim sportistima, doživela je nesvakidašnju nezgodu na snimanju jedne TV emisije.

Naime, na društvenim mrežama pojavio se zanimljiv video Rodrigezove sa snimanja jedne popularne emisije.

Provokativna 39-godišnja voditeljka obukla je kožni kombinezon koji je bio potpuno pripijen uz njeno savršeno izvajano telo. U jednom momentu nagolo je raširila ruke i on se otkopčao na nezgodnom mestu, pa su joj na momenat ispale grudi.

Kolega voditelj bio je u potpunom šoku, a Belen je vrištala od smeha.

Mnogi smatraju da je atraktivna Argentinka ranije isplanirala ovu nesvakidašnju "nezgodu" kako bi dospela u žižu javnosti.

Belen je stekla ogromnu popularnost zahvaljujući ljubavnim aferama sa slavnim sportskim asovima. bila je u vezi sa čuvenim fudbalskim šarmerom Barkom Borijelom, uspešnim motociklistom Andreom Janoneom, ali i bivšim fudbalerom Pari Sen Žermena Ezekijelom Lavecijem.

Kurir sport/J.M.

00:15

Navijačica podigla majicu i izazvala delirijum - sevale gole grudi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track