ROĐENA MAJKA UCENILA KILIJANA MBAPEA POPUT KAMATAŠA! Novi SKANDAL potresa svet fudbala: "Ili mi daj 30 odsto plate ili..."
Foto: ROOSTER LEO ROOSTER / Sipa Press / Profimedia

hit

ROĐENA MAJKA UCENILA KILIJANA MBAPEA POPUT KAMATAŠA! Novi SKANDAL potresa svet fudbala: "Ili mi daj 30 odsto plate ili..."

Fudbal -

Gotovo da ne prođe neki prelazni rok, a da najviše pažnje na sebe ne privuče Kilijan Mbape, dok novinske članke često popunjava i njegova majka, Fajza Lamari.

Ona ima ogroman uticaj na sina, a javnost već vrlo dobro zna kako stvari kod njih funkcionišu.

Poznata je u fudbalskim krugovima kao tvrd pregovarač, pa čak nije popustljiva ni prema Kilijanu.

- Rekao sam mu da mora da da najmanje 30 odsto svoje plate, da neću pristati ni na šta manje od toga ili ću se penzionisati, otići na Maldive ili negde slično i prestati da radim za njega - kazala je Lamari na promociji fondacije "Inspired by KM" i potom dodala:

- Na početku sam mu rekla da mora da bude 50 odsto, ali smo razgovarali i došli do 30 odsto - dodala je Lamari

Kilijan Mbape, Fajza Lamari
foto: Profimedia

Inače, fondacijom "Inspired by KM" Mbape i njegova porodica žele darovitim mladim ljudima da pruže prijatan i normalan život, bez žrtvovanja, a upravo je francuski fudbaler pre nekoliko dana istakao koliko mu nedostaje normalan život.

- Platio bih dosta novca da mogu da odem do pekare da kupim hleb ili da radim slične stvari koje rade normalni ljudi. Izgubio sam spontanost, sve oko mene je promišljeno - rekao je Mbape.

Kurir sport / Jutarnji.hr

Bonus video:

00:23

Mbape čestitao rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track