VOŽDOVAC JAČA REDOVE! Kolarević i Miletić zadužili opremu "Zmajeva"
Foto: FOTO: FK Voždovac

transfer novosti

VOŽDOVAC JAČA REDOVE! Kolarević i Miletić zadužili opremu "Zmajeva"

Fudbal -

Dan pred polazak na zimske pripreme na Kipru, fudbalski klub Voždovac promovisao je dva pojačanja. Vladimir Miletić i Milan Kolarević potpisali su ugovore na tri i po godine i spakovali kofere za dve nedelje u Limasolu.

Najaktivniji član rukovodstva u ovom periodu, sportski direktor gospodin Bojan Leontijević, poželeo je novim igračima dobrodošlicu.

“Dugo smo pratili Kolarevića, bio je i priključivan radu prvog tima, a smatramo da su se sada stekli uslovi da postane punopravni član kluba i da konkuriše za mesto u timu. Igrač je sa specifičnim karakteristikama i ne sumnjam da će se uklopiti u naš sistem rada”, rekao je gospodin Leontijević na početku obraćanja, a potom se osvrnuo i na Miletića, koji je danas takođe pojačao ekipu Voždovca:

“Miletić pripada toj kategoriji elitnih mladih fudbalera, pokušavali smo i ranije da ga dovedemo u svoje redove, ali su se tek sada poklopile kockice i nadamo se da će i za njega i za klub ovo biti pravi potez. Verujem da će mu prijati način na koji Voždovac igra i diše i da će u našem okruženju napredovati i pokazati svoj pun potencijal”, zaključio je sportski direktor kluba iz Zaplanjske.

FK Voždovac
foto: FOTO: FK Voždovac

20-godišnji defanzivni vezista, Vladimir Miletić, stigao je iz redova novosadske Vojvodine, a po overi ugovora izrazio je zadovoljstvo novom sredinom.

“Čast i privilegija za mene što sam došao u klub koji ima najmlađi tim u ligi i Evropi, a beleži sjajne rezultate. Igrači mojih godina snose veliku odgovornost i smatram da sam i ja spreman za to. Drago mi je što ću u ovoj zdravoj sredini imati priliku da napredujem. Daću sve od sebe da uzvratim poverenje koje mi je dato”, rekao je Miletić na promociji.

FK Voždovac
foto: FOTO: FK Voždovac

Milan Kolarević je i protekle zime bio na meti Zmajeva, odradio je i nekoliko treninga sa ekipom, a ove zime ostvarila mu se želja da dres Sinđelića zameni dresom Voždovca.

“Drago mi je što sam napokon deo ove fantastične ekipe, zadovoljan sam uslovima i znam šta da očekujem jer sam već proveo neko vreme sa ekipom. Obćavam da ću biti požrtvovan i da ću dati sve od sebe na svakom tereningu i utakmici”, jasan je bio Kolarević a potom se osvrnuo na osvajanje srebrne medalje prošlog leta sa amaterskom reprezentacijom Fudbalskog saveza Beograda:

“Medalja sa amaterskom selekcijom jedan od najlepših momenata u životu i mnogo sam srećan što sam doživeo tako nešto, ali verujem da ću već ove godine, u skladu sa ciljevima kluba, možda ponovo nositi neku medalju oko vrata!”

Kurir sport / FK Voždovac / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track