DRIL VLADANA MILOJEVIĆA! ZVEZDINI FUDBALERI MORAJU BITI SPREMNI KAO MARINCI: Na Kipru crveno-beli imaju sve što im treba
Foto: www.crvenazvezdafk.com

pripreme

DRIL VLADANA MILOJEVIĆA! ZVEZDINI FUDBALERI MORAJU BITI SPREMNI KAO MARINCI: Na Kipru crveno-beli imaju sve što im treba

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se u miru i tišini na Kipru.

Vladan Milojević
foto: www.crvenazvezdafk.com

Trener Vladan Milojević svakog dana drži po dva treninga, a 30 fudbalera žestokim intenzitetom radi na sticanju fizičke spreme. U hotelskom kompleksu na Pafosu crveno-beli imaju idealne uslove za rad.

Na raspolaganju fudbalerima Crvene zvezde je nekoliko odlično pripremljenih fudbalskih terena, a u sklopu hotela imaju i dobro opremljenu teretanu.

1 / 9 Foto: www.crvenazvezdafk.com

Odmor provode po sobama, a narednih dana, kada im obaveze budu dozvolile moći će da igraju tenis, ili uživaju u trenucima odmora u hotelskom lobiju. Obroci su obilni i baš onakvi kakve su tražili iz stručnog štaba prvaka Srbije.

Za sada su vremenski uslovi za rad na Kipru idealni. Nema jakog vetra i fudbaleri mogu nesmetano da rade čitav dan.

01:19

Fudbaleri Crvene zvezde se spremaju na kompleksu hotela na Pafosu

Fudbaleri Crvene zvezde igraju danas od 16.00 časova prvu utakmicu na pripremama na Kipru, a protivnik je domaći niželigaš Hloraka. Narednu utakmicu crveno-beli igraju za Svetog Jovana u subotu 20. januara protiv mađarskog Zalaegersega.

Potom slede dueli protiv Spartaka iz Subotice (24. januar) i lučanske Mladosti (28. januar). Generalna proba je 1. februara, pominje se meč protiv jermenskog Ararata, mada još nije zvanično potvrđen od strane kluba.

Kurir sport

00:21

Atmosfera pred meč Crvena zvezda - Mančester siti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track