BUJNI DEKOLTE GEORGINE OBORIO ŠEIKE SA NOGU! Svi su gledali u nju, a onda se Kristijano popeo na binu i ŠOKIRAO izjavom o njoj
Foto: Profimedia

ŠOU

BUJNI DEKOLTE GEORGINE OBORIO ŠEIKE SA NOGU! Svi su gledali u nju, a onda se Kristijano popeo na binu i ŠOKIRAO izjavom o njoj

Fudbal -

Kristijano Ronaldo je prethodne večeri u Dubaiju dobio nagradu za "Najboljeg igrača na Bliskom istoku" (!?) na svečanoj ceremoniji "Globe Soccer Awards", a tom prilikom privukao je pažnju zbog dve stvari.

Prvo jer je istakao da je liga Saudijske Arabije u kojoj igra skoro na nivou francuske Lige 1, a zatim i zbog toga što je svoju verenicu Georginu Rodrigez nazvao "suprugom", što je podiglo sumnje da su se venčali u tajnosti!

Georgina Rodrigez
foto: Profimedia

Pažnju je privukla i atraktivna Argentinka (29) koja se na ceremoniji pojavila u kratkoj beloj haljini u kojoj su se isticali njeni atributi. Čak ni šeici koji su sedeli oko Ronalda nisu mogli da skrenu pogled sa nauljenih nogu i dubokog dekoltea.

Za sada Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez nisu komentarisali "gaf" o kome bruje društvene mreže, da li su se zaista venčali u tajnosti ili fudbaler samo tako "tepa" svojoj voljenoj.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

00:21

Kristijano Ronaldo pokazao mišiće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track