PARTIZAN NEMILOSRDAN NA STARTU PRIPREMA! Poker Parnog valjka na Kipru - golman Mladosti četiri puta vadio loptu iz mreže!
Foto: Starsport

kipar

PARTIZAN NEMILOSRDAN NA STARTU PRIPREMA! Poker Parnog valjka na Kipru - golman Mladosti četiri puta vadio loptu iz mreže!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana ostvarili su pobedu u prvom prijateljskom meču na Kipru. Crno-beli su danas savladali lučansku Mladost sa 4:0 (3:0).

Odlično su crno-beli otvorili meč, igrali su sjajno u prvom poluvremenu i posle 45 minuta igre imali su veliku prednost, te je već tada bilo jasno ko će iz ovog duela izaći kao pobednik.

Zahid je u 5. minutu načeo mrežu rivala, dok je prednost duplirao Baždar u 28. minutu, da bi se 12 minuta kasnije ponovo upisao u strelce.

Na startu drugog dela igra Beograđani su i četvrti put zatresli mrežu Mladosti, a ovaj put srelac je bio Petrović.

Duljaj je danas na teren izveo sledeći sastav: Stevanović, Stojković, Antić, Marković, De Medina, Stjepanović, Natho, Zahid, Severina, Trifunovići Baždar.

U durgom poluvremenu igrali su još: Krunić, Filipović, Šehović, Roganović, Saničanin, Šćekić, Mirčetić, Petrović, Kalulu, Jevremović, D.Jovanović

Sastav Partizana za današnji meč:

Startna postava: Stevanović, Stojković, Antić, Marković, De Medina, Stjepanović, Natho, Zahid, Severina, Trifunović, Baždar.

Na klupi za rezervne igrače nalaze se: Krunić, Filipović, Živković, Šehović, Roganović, Saničanin, Šćekić, Mirčetić, Petrović, Kalulu, Jevremović, Jovanović.

Uoči meča:

Vreme je da fudbaleri Partizana odigraju prvu prijateljsku utakmicu na Kipru.

Danas, od 13 sati i 30 minuta, rival Parnog valjka biće lučanska Mladost.

Danas se izabranicima Igora Duljaja pridružio Denil Kastiljo, saopštili su crno-beli. Kastiljo je u Partizan stigao na pozajmicu iz ukrajinskog Šahtjora do kraja sezone.

Ovaj defanzivni vezista je pre Šahtjora nastupao za LDU Kito u Ekvadoru, kao i za Atletiko Kino.

Kastiljo (19) je odmah zadužio opremu i u dogovoru sa trenerom Igorom Duljajem i kondicionim trenerima će se pridružiti ekipi, naveli su crno-beli.

Prvi deo sezone Partizan je završio na prvom mestu na tabeli Super lige Srbije sa bodom više od Crvene zvezde.

Takmičenje se nastavlja 10. februara, a Partizan će u Ivanjici igrati protiv Javora.

Kurir sport

Bonus video:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track