MIHINA UDOVICA SE RASPLAKALA PRED KAMERAMA! Iznela nepoznate detalje: Znali smo kada će umreti, odlučili smo da mu ništa ne kažemo
Foto: Screenshot

Potresna ispovest

MIHINA UDOVICA SE RASPLAKALA PRED KAMERAMA! Iznela nepoznate detalje: Znali smo kada će umreti, odlučili smo da mu ništa ne kažemo

Fudbal -

Arijana Mihajlović, udovica Siniše Mihajlovića, gostovala je u jednoj poznatoj televizijskoj emisiji u Italiji i tom prilikom otkrila neke nepoznate detalje.

Proslavljeni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović (54) preminuo je 16. decembra 2022. godine pošto je izgubio bitku sa opakom bolešću.

Arijana Mihajlović, Siniša Mihajlović
foto: Screenshot

Arijana nije mogla da sakrije suze pred kamerama dok je opisivala njihov zajednički život.

- Pričala sam sa decom i zajedno smo odlučili da Siniši ništa ne kažemo. To je bio veliki šok za nas zato što smo poslednji mesec njegovog života znali, da će uskoro umreti, a on o tome ništa nije znao. Bilo je veoma bolno pretvarati se kao da se ništa ne dešava, i za mene i za moju decu, oni su mnogo propatili zbog toga i jos uvek pričaju o tome.

Arijana je rekla da je uprkos svemu srećna.

- To je bila prelepa i velika ljubav i srećna sam bez obzira na sve što se desilo, da sam imala tu čast i privilegiju da provedem 27 godina sa tako divnom osobom. Želim da kažem svojoj deci da ih mnogo volim i da su oni moja snaga. Da nije bilo njih, ne bih mogla da nastavim dalje - završila je Arijana Mihajlović.

Kurir sport

Bonus video:

00:18

Sahrana Siniše Mihajlovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track