ČITAV SPLIT GA ČEKA "KAO NA IGLAMA", A ON OBJAVIO FOTKU IZ BEOGRADA! Ivan Perišić otkrio: Sa NJIM uvek radim kada sam POVREĐEN!
Foto: DENIS LOVROVIC / AFP / Profimedia

sprema se

ČITAV SPLIT GA ČEKA "KAO NA IGLAMA", A ON OBJAVIO FOTKU IZ BEOGRADA! Ivan Perišić otkrio: Sa NJIM uvek radim kada sam POVREĐEN!

Fudbal -

Euforija oko potpisa Ivana Perišića za Hajduk iz Splita još nije prestala - danima se priča o najvećem zimskom transferu u Hrvatskoj, ali i bombi kakva nije eksplodirala još od kako se Robert Prosinečki iz inostranstva vratio da obuče dres Dinama. U Splitu veruju da će najveće pojačanje u istoriji kluba Perišić, koji zbog povrede još ne može na teren, pomoći Hajduku da prekine skoro dve decenije dug šampionski post, a Ivan se za taj izazov priprema u Beogradu!

Pre nekoliko meseci hrvatskog fudbalera videli smo u Beogradskoj areni na košarkaškom derbiju Partizana i Crvene zvezde. Tada su se mnogi zapitali otkud dugogodišnji fudbalski reprezentativac Hrvatske u Beogradu, ali sada je sve jasnije - glavni grad Srbije njegova je baza tokom oporavka od teške povrede koju je zaradio u dresu Totenhema!

Ivan Perišić
foto: Printscreen / Instagram / Ivan Perišić

"Trčim i tu nema problema. Za dve, tri nedelje, trebalo bi da počnem da treniram sa loptom. Neke prognoze za povratak kažu da bih mogao na teren u aprilu, ali ne znam tačno kada. Neću da žurim jer može sve da krene po zlu. Skoro 80 posto rehabilitacije sam u Beogradu pa ću i sad ići u Beograd, sa Andrejom uvek radim kada sam povređen", ispričao je Ivan Perišić na konferenciji za medije, odmah nakon predstavljanja u dresu Hajduka.

Perišić je u karijeri igrao protiv reprezentacije Srbije u Beogradu, a sa svojim klubovima gostovao je i Partizanu i Crvenoj zvezdi. Tokom bogate karijere nekoliko puta bio je gost Beograda, a očigledno i privatno voli da poseti glavni grad Srbije. Zanimljivo, on je i jedini meč u seniorskom timu Hajduka odigrao protiv srpskog tima - davne 2006. godine na letnjim pripremama nastupio je za splitski tim protiv smedereva, pre nego što je prodat u Francusku.

Kurir sport / Mondo / Ž.S.

Bonus video:

00:16

Ivan Perišić na večitom derbiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track