SLAVNOG FUDBALERA ŠUTNULA DEVOJKA: Bankrotirao, prevario je, pa dobio rok TRI DANA da ode iz kuće
Foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

ZASLUŽENO?

SLAVNOG FUDBALERA ŠUTNULA DEVOJKA: Bankrotirao, prevario je, pa dobio rok TRI DANA da ode iz kuće

Fudbal -

Bivši engleski fudbaler Džermejn Penant (41) igrao je tokom karijere za klubove poput Arsenala i Liverpula, zaradio je ozbiljan novac tokom karijere, ali je sada u ozbiljnim finansijskim problemima.

Pre godinu dana je proglasio bankrot zbog višemilionskog duga, a to je uticalo i da ga "drage" osobe ostave na cedilu.

Na kraju ga je ostavila i devojka Džes Impijaci sa kojom je dve godine bio u vezi, činilo se da idu ka braku, međutim finansijski problemi su označili krah njihove veze pošto je poznata glumica i TV zvezda "digla ruke" od njega.

Ali, ne zbog toga što je švorc, nego zato što je usred najvećih životnih problema odlučio da je izda - i prevario ju je sa drugom devojkom dok je letovao na Ibici, što je tek kasnije saznala...

1 / 6 Foto: Instagram/jess_impiazzi

Sve se dogodilo još u maju prošle godine kada je Penant otišao do Ibice da "odmori", a tamo je upoznao jednu devojku i spavao sa njom. Trebalo je dugo vremena lepoj Džes da sazna za ovaj incident, pokušala je sve da zaboravi i pomogne Džermejnu u teškom trenutku, ali je prema pisanju "The Suna" odlučila da mu da tri dana da se odseli.

Gde će to biti je veliko pitanje, pošto je bankrotirao i sada će morati da potraži alternativni smeštaj jer ga je i poslednja osoba koja ga je "trpila" odlučila da prekine svaku vezu sa njim.

Kurir sport/Mondo

Bonus video:

00:28

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track