OŠTAR ODGOVOR IZ CRVENE ZVEZDE BARAKU BAHARU: Evo šta je poručio prvi čovek kluba bivšem treneru!
Foto: Starsport©

jasna poruka

OŠTAR ODGOVOR IZ CRVENE ZVEZDE BARAKU BAHARU: Evo šta je poručio prvi čovek kluba bivšem treneru!

Fudbal -

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović poručuje da crveno-beli ne kasne sa isplatama bivšem treneru Baraku Baharu i njegovim pomoćnicima.

Svetozar Mijailović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Prvi čovek crveno-belih demantovao je tako pisanje izraelskog portala "One" koji je juče objavio informaciju da je Barak Bahar sa svojim pomoćnicima prijavio Crvenu zvezdu arbitražnoj komisiji FIFA zbog neisplaćenih primanja.

- Crvena zvezda ne duguje Baraku Baharu ni jedan evro. Plata mu se redovno isplaćuje svakog meseca, i njemu i njegovim saradnicima. Propisi FIFA su jasni, klub koji je otpustio trenera je u obavezi da mu isplaćuje platu po ugovoru dok taj trener ne potpiše za drugi klub - izjavio je predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović i nastavio:

Gaj Carfati, Barak Bahar
foto: Starsport

- To rade i najveći klubovi u sličnim situacijama kada smene tenera i stvarno ne razumem zašto pojedini mediji u Srbiji žele da od ovog slučaja naprave aferu. Crvena zvezda ima ozbiljnija posla nego da svakoga dana demantuje medijske gluposti koji imaju za cilj da destabilizuju klub.

Svetozar Mijailović podseća da Crvenoj zvezdi ne bi išlo u korist da kasni sa isplatama nekadašnjeg trenera i njegovih pomoćnika.

- Crvena zvezda postupa u skladu sa propisima FIFA i UEFA, pod kontrolom smo njihovog monitoringa za izdavanje licence koju uspešno dobijamo svake sezone. Tako će biti i ove sezone, a to je jasan dokaz da Crvena zvezda posluje zakonito i transparentno - istakao je Svetozar Mijailović i poručio:

- Još jednom bih zamolio medije u Srbiji da ne prenose neproverene informacije iz drugih zemalja.

Kurir sport

00:18

Jovan Mijatović Božićni intervju za Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track