VELIKA TUGA ZA SRPSKI FUDBAL! Preminuo istaknuti sportski radnik, jedan od najzaslužnijih za izgradnju čuvenog stadiona!
Foto: Printscreen / Instagram / FK Smederevo

in memoriam

VELIKA TUGA ZA SRPSKI FUDBAL! Preminuo istaknuti sportski radnik, jedan od najzaslužnijih za izgradnju čuvenog stadiona!

Fudbal -

Velika tuga pogodila je svet srpskog fudbala, a posebnu žalost iskazali su svi u Smederevu pošto je stigla vest da je prestalo da kuca srce Stanimira Trailovića (71).

Trailović je bio istaknuti sportski radnik koji je obavljao nekoliko funkcija u Sartidu, a kasnije i Smederevu, ali je upamćen i kao potpredsednik Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije i jedan od najzaslužnijih za izgradnju prelepog i sada već čuvenog stadiona u ovom gradu pored Dunava.

Bio je delegat na utakmicama Srpske, Prve i Super lige Srbije, kao i predsednik Fudbalskog saveza Podunavskog okruga, član IO FS RZS u kome je izabran za desciplinskog sudiju a potom i komesara takmičenja grupe "Zapad".

Iza sebe je ostavio suprugu Milicu i sina Srđana koji je sada trener sa PRO licencom, kao i unuka Srđana i unuku Anastasiju.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track