LEŽALA GOLA U KREVETU SA 14 GODINA MLAĐIM LEPOTANOM, A KUNE SE DA JE VERNA! Vanda zagrmela: Muž je sve znao, NIJE PREVARA!
Foto: Printscreen

oglasila se

LEŽALA GOLA U KREVETU SA 14 GODINA MLAĐIM LEPOTANOM, A KUNE SE DA JE VERNA! Vanda zagrmela: Muž je sve znao, NIJE PREVARA!

Fudbal -

Vanda Nara, kontroverzna supruga poznatog argentinskog fudbalera Maura Ikardija, tvrdi da napadača Galatasaraja nikada nije prevarila.

Vanda je ističe da je Ikardiju oduvek bila verna i negira da je imala aferu sa popularnim pevačem L-Ganteom, koji je 14 godina mlađi od nje.

Vanda Ikardi
foto: Printscreen

Dok je bila u sukobu sa Ikardijem, Vanda je sa L-Ganteom snimila provokativan muzički spot u kom je sa njim gola ležala u krevetu i razmenjivala nežnosti. Kasnije su isplivali u javnost i snimci na kojima se moglo videti kako zajedno uživaju u noćnom provodu i krenule su da kruže priče da među njima nešto ima.

Ipak, 37-godišnja Argentinka tvrdi da to nije istina i da joj je L-Gante samo drag prijatelj.

"Nisam nikad bila u vezi sa njim. Mi smo samo prijatelji. Kada radim sa nekim, maksimalno mu se približim, iako se trenutno često svađamo", kaže Vanda.

Ona ističe da joj je drago što su ljudi pomislili da među njima nešto ima, jer to znači da je sjajno odradila posao glumice.

"Izuzetno sam ponosna što su poverovali u našu vezu. Bio je to prvi izlet u glumačke vode i očegledno sam jako dobra glumica. Mauro je znao sve, poznaje L-Gantea. Nikada nije sumnjao da među nama nešto postoji, ali bio je ljut zbog tračeva", otkriva Vanda.

"Morao je da objašnjava ljudima da to nije prevara. Nismo bili razdvojeni, kao što se pisalo, znao je šta se dešava", dodala je atraktivna plavuša.

Vanda Nara, Mauro Ikardi
foto: MAVI, FRVI, ROSA / Backgrid UK / Profimedia

Na kraju je otvoreno govorila o svom odnosu sa suprugom.

"Mauro i ja smo imali dosta svađa, kao i svaki drugi par. Veoma je teško održati vezu između fudbalera i devojke iz medija, posebno u ovakvom okruženju. Veoma sam impulsivna i lako je učljivo kada se naljutim", otkrila je Vanda.

Kurir sport/J.M./Supersport

01:23

PERVERZNA VANDA OPET DIVLJA! Prsata plavuša POTPUNO GOLA pravila šou u plićaku! Vreli snimak podelila s MILIONIMA ljudi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track