PREKID FILMA - PREDSEDNIK BARSE NAPRAVIO HAOS U LOŽI! Bacao tanjire, LOMIO SVE PRED SOBOM, pa besan kao ris odjurio u svlačionicu!
Foto: Cesar Cebolla / PRESSINPHOTO / imago sportfotodienst / Profimedia

POBESNEO

PREKID FILMA - PREDSEDNIK BARSE NAPRAVIO HAOS U LOŽI! Bacao tanjire, LOMIO SVE PRED SOBOM, pa besan kao ris odjurio u svlačionicu!

Fudbal -

Prvi čovek Barselone, Đoan Laporta, teško je podneo novi kiks svog tima.

Barselona je na svom terenu odigrala nerešeno sa Granadom (3:3) i tako praktično izgubila svaku nadu o odbrani šampionske titule.

Novi neuspeh slavnog kluba razbesneo je predsednika Laportu, koji je napravio lom u svojoj loži na stadionu. Prvi čovek katalonskog giganta potpuno je izgubio živce, bacao je sve pred sobom.

Đoan Laporta je potpuno poludeo, nije mogao da kontroliše bes nakon meča sa Granadom, navodno je zgrabio poslužavnike sa kanapeima i pobacao ih po loži.

Nakon toga je odjurio u svlačionicu i održao žestok govor fudbalerima i članovima stručnog štaba.

"Đoan Laporta je odmah otišao u svlačionicu i održao govor ekipi. Stadion Monžuik su napustili tek oko 12.30 časova", prenosi katalonski radio.

Podsetimo, Barselona je trenutno u potrazi za novim trenerom, pošto je aktuelni šef stručnog štaba Ćavi Ernandz podneo ostavku zbog loših rezultata i napustiće ekipu na kraju sezone.

Kurir sport/J.M.

00:33

ŽENSKI FUDBAL GLEDANIJI OD MUŠKOG! Barselona i Real oborili svetksi rekord: 91.553 gledalaca na Nou Kampu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track