NAŠLA SE U CENTRU SKANDALA KADA JE SPAVALA SA DVOJICOM FUDBALERA Bila je maloletna, a radila je kao prostitutka! Danas ODUZIMA DAH
Foto: Instagram

Zavodnica

NAŠLA SE U CENTRU SKANDALA KADA JE SPAVALA SA DVOJICOM FUDBALERA Bila je maloletna, a radila je kao prostitutka! Danas ODUZIMA DAH

Fudbal -

Zbog nje su zaratile "na mrtvo" dve velike zvezde francuskog i svetskog fudbala, a morale su i na sud.

Zahija Dehar je 2010. godine bila u centru skandala, zajedno sa Karimom Benzemom i Frankom Riberijem. Zahija je tada za veče sa dvojicom fudbalera dobila 700 evra, a onda i poziv na sud jer je u to vreme bila maloletna.

Međutim, utvrđeno je da "fudbaleri nisu mogli da znaju koliko ima godina". Pariski sud je januara 2014. godine odbacio tužbu protiv Benzeme i Riberija za zavođenje maloletnice Zahije Dehar 2010. godine.

Ova devojka je u vreme velikog skandala radila kao prostitutka, međutim, bila je maloletna pa su fudbaleri zbog toga umalo završili iza rešetaka.

Od tog trenutka je njena karijera "eksplodirala", pa je bila na naslovnim stranama mnogih svetskih novina, a finansijeri sa svih strana su joj nudili novac da izgradi karijeru kakvu želi. Zbog njenog stava i stalnih intervjua je u Francuskoj dobila nadimak "Skandalozna".

Rođena je u Alžiru 25. februara 1992. godine, a sa deset godina se sa bratom preselila u Francusku. Sa 16 godina je postala prostitutka. Prićalo se da mesečno zarađuje 20.000 evra od najstarijeg zanata na svetu.

Njen otac, koji i dalje živi u Alžiru, odrekao se je nakon seks skandala.

Zbog nje je Benzema izbačen iz reprezentacije neposredno pre Svetskog prvenstva 2010. godine.

Ona je danas uspešna glumica, imala je značajne uloge u filmovima "Laka žena" i "Žozefin, trudna i predivna", a u međuvremenu je ogroman medijski publicitet iskoristila i postala dizajner donjeg veša.

Kurir sport

00:15

Navijačica podigla majicu i izazvala delirijum - sevale gole grudi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track