NIŠTA OD ZIMSKOG TRANSFERA: Seol Jong-Vu neće doći u Crvenu zvezdu
Foto: Mutsu Kawamori / AFLO / Profimedia

TRANSFER

NIŠTA OD ZIMSKOG TRANSFERA: Seol Jong-Vu neće doći u Crvenu zvezdu

Fudbal -

Korejski fudbaler Seol Jong-Vu (25) neće doći u Crvenu zvezdu, objavili su mediji u njegovoj zemlji, citirajući klub Ulsan Hjundai kao izvor te tvrdnje.

Navodno je sam fudbaler prelomio da ne napušta ekipu ove zime i da nastavi da igra za isti tim u kojoem je od januara 2020. godine. Korejac pokriva poziciju desnog beka, ima 14 nastupa za reprezentaciju Južne Koreje i ovakav epilog pregovora bio je nagovešten i prošle nedelje.

Navodno, ni trener Ulsana Hong Mjung-Bo nije zainteresovan da se rastane sa svojim pouzdanim prvotimcem u trenutku u kojem ne može da pronađe adekvatnu zamenu za njega.

Ako su ove tvrdnje tačne, a izvesno je da jesu jer se prelazni rok u Srbiji završava u subotu, 16. februara, Zvezda će nastaviti borbu za titulu sa postojećim kadrom igrača, u kojem je Kosta Nedeljković desni bek na pozajmici iz Aston vile, a tu je i Lazar Nikolić, koji je bio prvotimac protiv Voždovca u prolećnoj "premijeri". Uz njih, tu je i Ognjen MImović (19), koji je Zvezdin projekat za budućnost.

(Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track