KAKVA GOLČINA?! KAKVA MAJSTORIJA NA SVETSKOM KUPU: Golman Irana postigao gol za TV špice! To je umetnost! (VIDEO)
Foto: Printskrin/X

dubai

KAKVA GOLČINA?! KAKVA MAJSTORIJA NA SVETSKOM KUPU: Golman Irana postigao gol za TV špice! To je umetnost! (VIDEO)

Fudbal -

Počelo je Svetsko prvenstvo u fudbalu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a već posle nekoliko utakmica desio se potez koji je obišao celu planetu.

Hamid Behzadpur, Iran
foto: Printskrin/X

Golman reprezentacije Irana postigao je gol za TV špice. Ono što je uradio Hamid Behzadpur graniči se sa fudbalskom umetnošću, a ovakvi spektakularni potezi tipični su za fudbalu na pesku. FIFA je poklonila veliku pažnju ovom događaju, a sve utakmice gleda i predsednik Đani Infantino.

Golman iranske reprezentacije Hamid Behzadpur dva puta je pogađao mrežu protivnika. Drugi gol, koji je obišao planetu bio je neverovatan. Čuvar mreže Irana krenuo je od svog gola, 11 puta je dotakao loptu žonglirajući, a onda preciznim i jakim volejom smestio je u same rašlje protivničkog gola za rezultat 2:2.

Iran je u utakmici Svetskog prvenstva koje se igra na peščanim terenima plaže u Dubaiju pobedio selekciju Tahitija rezultatom 5:3, u meču trećeg kola Grupe B.

Obe ekipe nastaviće takmičenje na turniru u plej-ofu. Iran i Tahiti su u grupi bili bolji od favorizovanih selekcija Španije i Argentine.

Kurir sport

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track