SIN KRISTIJANA RONALDA KRENUO OČEVIM STOPAMA: Tu su mišići, tu su pločice, tu je teretana! Mali će biti "ČUDOVIŠTE" kao i tata!
Foto: Printskrin/Instagram

kakav otac, takav sin

SIN KRISTIJANA RONALDA KRENUO OČEVIM STOPAMA: Tu su mišići, tu su pločice, tu je teretana! Mali će biti "ČUDOVIŠTE" kao i tata!

Fudbal -

Kristijano Ronaldo postavio je nove standarde u modernom fudbalu, koji su bazirani na zdravoj ishrani, konstantnom treningu i vežbama u teretani.

Kristijano Ronaldo, Kristijano Junior
foto: Printskrin/Instagram

Moćni Portugalac zadržao je savršeno telo i u 39. godini. I danas bez problema perfektno deluje na terenu, posebno kada su u pitanju brzinske sposobnosti i moćan šut.

Kristijano Ronaldo poznat je po spartanskom načinu života, da rano ustaje i u krevet odlazi pre 23.00 sata. Jede povrće, voće i ribu u velikim količinama, a od mesa upražnjava samo piletinu i ćuretinu. Ne puši, ne konzumira alkohol, svakog dana nekoliko sati vežba na terenu i u teretani.

Deluje da je Kristijano Ronaldo radne navike preneo i na svog naslednika Kristijana Juniora koji ima 13 godina. Portugalac je pozirao sa sinom posle jutarnjeg treninga, a obojica su pokazali savršeno telo.

- Danas na treningu imam partnera - napisao je Ronaldo uz fotografiju sa sinom.

Očigledno je da momak prati svog oca i želi da sledi njegov primer. I on je veoma talentovan za fudbal, ali je i svestan da bez napornog rada i odricanja rezultati neće doći sami po sebi.

Brojni fanovi Kristijana Ronalda bili su oduševljeni zajedničkom fotografijom sa naslednikom. Usledila je gomila komentara podrške, uz onu poznatu "kakav otac, takav sin".

- Kristijano stvara čudovište za koje niko nije spreman - bio je jedan od komentara.

Kristijano Ronaldo, Kristijano Junior
foto: Fayez NURELDINE / AFP / Profimedia

Kristijano Ronaldo igra za Al Nasr u Saudijskoj Arabiji, a njegov sin član je istog kluba i igra za mlade selekcije. Kako pišu portugalski novinari, Ronaldo Junior poprilično je dominantan u klubu, ali i u svom uzrastu kada je reprezentacija u pitanju.

Kada su novinari nedavno upitali Kristijana Ronalda, da li će naslednika pustiti u neku od fudbalskih akademija najboljih klubova na svetu, koji su pokazali veliki interes, fudbaler je bio izričit. Poručio je da je njegov prvenac još mlad kako bi bio odvojen od oca, braće i sestara, te da je za njega u ovom uzrastu najbolje da bude uz porodicu.

Kurir sport

00:21

Kristijano Ronaldo pokazao mišiće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track