VLADAN MILOJEVIĆ UPUTIO EMOTIVNU PORUKU SIMPATIZERIMA CRVENE ZVEZDE: Dođi da protiv Čukaričkog navijamo najjače!
Foto: Printskrin/Jutjub

marakana

VLADAN MILOJEVIĆ UPUTIO EMOTIVNU PORUKU SIMPATIZERIMA CRVENE ZVEZDE: Dođi da protiv Čukaričkog navijamo najjače!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u subotu od 16.00 časova prvenstvenu utakmicu protiv Čukaričkog, na stadionu "Rajko Mitić".

Vladan Milojević
foto: Printskrin/Jutjub

Crvena zvezda je branilac titule, ali trenutno zauzima drugo mesto na tabeli Superlige. Čukarički je u prvom delu sezone iznenadio crveno-bele i slavio na Banovom brdu rezultatom 2:1.

FK Crvena zvezda snimio je spot u kojem je u glavnoj ulozi trener Vladan Milojević. On je uputio poziv navijačima da u što većem broju dođu na popularnu Marakanu.

- Svi mi koji volimo Zvezdu, znamo šta je Zvezdino proleće. I kad se pobeđuje i kad se gubi, naše emocije su okrenute uvek na maksimum - rekao je Vladan Milojević i dodao:

- Zvezda je naša porodica, a porodice se uvek drže zajedno. Dođi da navijamo najjače!

FK Crvena zvezda nastavlja sa sjajnom akcijom i u 2024. godini, putem koje je svim dečacima i devojčicama do 14 godina omogućen besplatan ulaz na istočnu tribinu Marakane na mečevima domaćeg prvenstva. Podsećanja radi, neophodno je da mališani budu u pratnji jedne odrasle osobe koje poseduje ulaznicu za meč između Crvene zvezde i Čukaričkog.

Uz svaku kupljenu ulaznicu protiv Čukaričkog moći će besplatno da se uđe na utakmicu između Crvene zvezde i Partizana 9. marta na stadionu "Rajko Mitić". Cene karata su: 500 dinara (Sever i Jug), 700 dinara (Istok), 1.000 dinara (Zapad), 1.800 dinara (tribina Siniša Mihajlović).

Kurir sport

00:23

Vladan Milojević se vratio na Marakanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track