"MI NE IGRAMO TENIS" Stankovićev Ferencvaroš DEMOLIRAO gradskog rivala, Deki govorio o Đokoviću: Veliki pozdrav mom bratu Novaku!
Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

zanimljiva izjava

"MI NE IGRAMO TENIS" Stankovićev Ferencvaroš DEMOLIRAO gradskog rivala, Deki govorio o Đokoviću: Veliki pozdrav mom bratu Novaku!

Fudbal -

Fudbaleri Ferencvaroša demolirali su Ujpešt u gostima rezultatom 5:0, a centralna figura meča bio je nekadašnji igrač Crvene zvezde Aleksandar Pešić koji je postigao dva gola.

Po završetku susreta novinari su igru Ferencvaroša uporedili sa dominacijom Novaka Đokovića, pa su dobili zanimljiv odgovor od trenera ove ekipe Dejana Stankovića.

Dejan Stanković
foto: Kurir sport

- Mi ne igramo tenis. Mogu samo da pošaljem veliki pozdrav mom bratu Novaku. Ostalo mi je samo da čestitam igračima na neverovatnoj partiji. Bili smo sjajni u završnici, organizaciji. Čestitke zaslužuje i moj stručni štab - rekao je Stanković, pa dodao:

- Zadovoljan sam zbog svih igrača, posebno Pešića. Postigao je dva lepa gola. Ali naša dva odbrambena igrača, Vingo i Sise. Za mene oni su bili na top nivou danas. Odigrali su neverovatno. Od kada sam došao u Ferencvaroš nikada nisu bili bolji. Presing, markiranje, pozicioniranje. Odradili su sve.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:17

Treća koreografija Delija: Crvena zvezda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track