POZNATA FUDBALSKA MENADŽERKA DOŽIVELA HOROR: Ušla je u stan FUDBALSKOG MOĆNIKA (82), na stolu su bile dve čaše i šampanjac...
Foto: Pritnscreen/Instagram

SKANDAL

POZNATA FUDBALSKA MENADŽERKA DOŽIVELA HOROR: Ušla je u stan FUDBALSKOG MOĆNIKA (82), na stolu su bile dve čaše i šampanjac...

Fudbal -

Nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Francuske, Noel le Grae (82) neretko se nalazio u žiži skandala, a tokom prošle godine punio je naslovnice tamošnjih medija.

Nakon svega povukao se sa ove funkcije, a samoj ostavci prethodio je veoma buran period.

Naime, Sonja Suid, uspešna fudbalska menadžerka, optužilaga je za seksualno uznemiravanje.

Noel la Grae
foto: Gabrielle CEZARD / Sipa Press / Profimedia

Jedna od najmoćnih žena francuskog fudbala u intrevjuu koji su objavili "L'Equipe" "DailyMail" otkrila je šokantne detalje njenog susreta sa Noelom pre skoro 10 godina.

"U septembru 2014. godine me je nazvao. Rekao mi je da sam izvanredna, da sam napravila neverovatne stvari i da želi da me upozna sa Brižit Enrikes, najvažnijom ženom u FFF. Predložio je da se nađemo u njegovom stanu u Parizu", otkrila je Sonja.

Noel je uverio menadžerku da zbog privatnosti često ima održava sastanke u stanu, pa je prihvatila poziv ne sluteći da stari lisac ima skrivene namere.

"Imala sam 26 godina, bila sam početnik, a on je bio predsednik FFF-a, pa sam ga poštovala", kaže ona i dodaje:

"Nikada me nije gledao kao agenta, već kao objekat. Da budem iskrena video me je kao par s*sa i g*zicu."

Sonja je potom otkrila šta se dešavalo u stanu fudbalskog moćnika.

"Kada sam stigla, videla sam dve čaše šampanjca na stolu. Čekala sam Brižit, ali ona nije došla. Rekao mi je: 'Znaš, ona nam ne treba. Ako smo dovoljno bliski, mogu ispuniti sve tvoje želje'. Nisam dirala čašu, plašila sam se da možda nije nešto stavio, čula sam mnogo priča", rekla je Sonja.

Sonja Suid
foto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Bila je razočarana što je predsednik FS Francuske posmatra kao objekat.

Ona je istakla da ga je odbila i napustila stan, ali Noel se nije povukao.

"Dobila sam mnogo govornih poruka od njega: 'Jeste li slobodni večeras? Sonja, završio sam treću flašu, čekam četvrtu! Veoma sam ljut jer me ne poštuješ'... Hteo je da dođem kod njega. Za ženu koja pokušava nešto da izgradi, to je bolno", priznala je menadžerka koja pod svojom kontrolom ima veliki broj fudbalera i fudbalerki u Francuskoj.

Kurir sport/DailyMail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track