VOJVODINA SE OGLASILA ZBOG SKLANJANJA KAPITENA IZ TIMA: "Odstranjen je, NEMA PRAVO ni da TRENIRA sa ekipom"
Foto: Starsport

bizarna situacija

VOJVODINA SE OGLASILA ZBOG SKLANJANJA KAPITENA IZ TIMA: "Odstranjen je, NEMA PRAVO ni da TRENIRA sa ekipom"

Fudbal -

Čelni ljudi Vojvodine odstranili su iz ekipe kapitena ovog tima, Filipa Malbašića, zbog toga što je uslikan na meču Evrolige između Partizana i Efesa. Sada su se oglasili iz uprave novosadskog kluba i potvrdili su ovu odluku.

- Vеst jе tačna i Filip Malbašić jе odstranjеn iz našе еkipе - rekao je sportski direktor Vojvodine Marko Jovanović za novosadski "Dnevnik", pa pokušao da objasni čitavu situaciju: - Na košarkaškoj utakmici Evroligе izmеđu Partizana i Efеsa u Bеogradu, pružao jе podršku bеogradskom klubu, u njеgovim obеlеžjima. Zbog toga smo ga odstranili i nеma pravo ni da trеnira s našom еkipom. Vidеćеmo još tokom narеdnih dana da li i kakvi ćе dalji potеzi da uslеdе.

Filip Malbašić, Vojvodina, FK Vojvodina
foto: Starsport

Malbašić je svojovremeno igrao za Partizan u sezoni 2013/14, a ovo mu je drugi mandat u Vojvodini i prvi put mu je pripala čast da sa kapitenskom trakom oko ruke nastupa za novosadski klub.

Ukupno je Filip Malbašić odigrao 25 utakmica za Partizan na kojima je postigao dva gola, dok je u dresu Vojvodine nastupao 125 puta i ima učinak od 35 datih i 15 nameštenih pogodaka.

Kurir sport / Dnevnik / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track