"POKUŠAVAMO DA BUDEMO JEDNA VELIKA PORODICA" Natho govorio o podršci košarkaša: Počeću da im plaćam da dolaze na više utakmica!
Foto: Starsport

sve nasmejao

"POKUŠAVAMO DA BUDEMO JEDNA VELIKA PORODICA" Natho govorio o podršci košarkaša: Počeću da im plaćam da dolaze na više utakmica!

Fudbal -

FK Partizan savladao je ekipu Železničara, rezultatom 3:1, u utakmici 23. kola Superlige Srbije. Mrežu je zatresao Samed Baždar za 1:0, da bi dva gola, od kojih jedan sa bele tačke, postigao i Bibars Natho. Svoj prvenac među stativama u dresu Partizana imao je Miloš Krunić.

Natho, koji je produžio ugovor sa Partizanom do 2025. godine, izneo je svoje utiske:

- Sve utakmice pre derbija su veoma teške, znam to već pet godina i o tome stalno govorim. U mislima već počinjete da mislite o toj utakmici, izgubite koncentraciju na par sekundi i onda nastanu problemi. Zbog toga je bilo važno da počnemo veoma jako od samog starta. Posle prvog gola, pali smo na par minuta, ali na kraju je ipak bio dobar performans i sada smo spremni za derbi - rekao je Natho, pa je pohvalio i golmana koji je debitovao:

- Kruna (prim.aut - Miloš Krunić) je dobar i momak i golman! Teško je da prvi put nastupate za Partizan, posebno na poziciji golmana, jer je ogroman pritisak, a svesni ste da ne smete da napravite grešku. Naravno, Aca je prvi golman i izvrstan je, ali je važno kad imate i drugog golmana, kao i igrače na klupi koje možete da rotirate.

Bibars Natho, FK Partizan, Partizan
foto: Starsport

Zatim se dotakao i navijača:

- Nadam se da će ih na sledećoj utakmici kod kuće biti više od 7.000. Oni su naša snaga i energija, potrebni su nam uvek! Hvala za 7.000 navijača na tribinama i želimo ih još više.

Košarkaši Partizana došli su da podrže fudbalere, a Natho nije krio zadovoljstvo zbog toga:

- Da, na kraju su svi tu za Partizan! To je sve jedan klub, jedno ime! Pokušavamo da budemo jedna velika porodica - sve to je Partizan! Rekao sam im u svlačionici da bi trebalo da dolaze češće, jer nam donose sreću, posebno meni. Počeću da im plaćam da dolaze na više utakmica - nasmejao se Natho, pa dodao:

- Dobro je za sve nas - uživali smo!

Bibars Natho, FK Partizan, Partizan
foto: Starsport

Za kraj, govorio je i o posebnoj podršci koju je on lično imao:

- Mladi košarkaši su došli iz Izraela i bilo je lepo pozvati ih da gledaju utakmicu i uživaju u atmosferi - zaključio je Bibars Natho.

Kurir sport / FK Partizan / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:38

Partizanov Izraelac Bibars Natho dobio srpski pasoš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track