VLAHOVIĆ BESAN I RAZOČARAN POSLE PORAZA U DERBIJU: Kada je tako stvari krenu po zlu! Mogao sam da postignem četiri gola
Foto: Antonio Balasco / Alamy / Alamy / Profimedia

SAM SEBI KRITIČAR

VLAHOVIĆ BESAN I RAZOČARAN POSLE PORAZA U DERBIJU: Kada je tako stvari krenu po zlu! Mogao sam da postignem četiri gola

Fudbal -

Reprezentativac Srbije, Dušan Vlahović, preuzeo je deo krivice za poraz Juventusa od Napolija.

Ekipa iz Torina je poražena rezultatom 2:1 na stadionu "Dijego Armando Maradona" u Napulju i tako je dodatno otežala već od ranije tešku situaciju u borbi za titulu.

Centarfor Juventusa imao je nekoliko dobrih situacija da postigne gol, ali nijednu nije iskoristio.

- Iskreno ne mogu da prežalim. Ako želim da postanem ono što želim, da napravim taj dodatni korak ka tom nivou, onda moram da iskoristim ove šanse. Ne mogu ništa drugo da kažem. Imao sam prilike da donesem pobedu, ali se to nije dogodilo, iako sam naporno radio cele nedelje.

Na jednu priliku se posebno osvrnuo.

- Kada ne sledim svoju intuiciju, tu stvari krenu po zlu. Prvo sam želeo da je primim, ali onda sam odlučio da šutiram i u narednih 10 situacija, devet bih sigurno pogodio. U tom trenutku sam mislio da će protivnik da ukliza i zato sam gađao iz prve.

- Nastaviću da radim i uveren sam da će cilj doći. Želim da budem veliki napadač, imao sam tri ili četiri prilike i mogao sam da postignem četiri gola. Sada je najveći problem što nismo trijumfovali. Nadam se da ću već na sledećoj utakmici da postignem pogodak.

Na 11 kola do kraja Juventus je drugi sa 57 bodova, 12 manje od Intera koji ima i utakmicu manje.

- Od sledeće sezone moramo da se fokusiramo na osvajanje titule, jer mi smo Juventus i ostalo nam se ne računa. Trener nam je zaista pomogao da rastemo. Remi sa Empolijem je bio pravi psihološki udarac, protiv Intera nismo imali pravi pristup, a desio se i poraz od Udinezea.

Kurir sport

Bonus video:

05:43

Vlahović, Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track