DELIJE I GROBARI U POTPUNOJ EUFORIJI, TRAŽI SE KARTA VIŠE: Da li će ovo biti najposećeniji večiti derbi u ovom veku?
Foto: Pritnscreen

GLEDAĆEMO NAVIJAČKI SPEKTAKL

DELIJE I GROBARI U POTPUNOJ EUFORIJI, TRAŽI SE KARTA VIŠE: Da li će ovo biti najposećeniji večiti derbi u ovom veku?

Fudbal -

Crvena zvezda i Partizan u subotu od 17 časova odigraće 172. večiti derbi.

Večiti derbi sam po sebi nosi oreol veoma bitne utakmice, a ovaj u okviru 24. kola Super lige Srbije nosi dodatnu draž borbe za šampionsku titulu.

Partizan je trenutno lider sa 59 bodova, prate ga domaćini predstojećeg duela sa bodom manje.

Za ovu utakmicu vlada veliko interesovanje kod navijača oba kluba.

"Delije" i "grobari" su u potpunoj euforiji uoči ovog duela, pa se tako očekuju pune i severna i južna tribina. Naravno, kao što će to biti slučaj i sa istočnim i zapadnim delom stadiona "Rajko Mitić".

Navijači Partizana su retko kada južnu tribinu uspeli da popune do kraja, pa bi ovaj večiti derbi mogao da bude najposećeniji u ovom veku ukoliko se to desi. Pristalice "crno-bele" boje će po svemu sudeći dobro popuniti i istočnu tribinu, jer se po navijačkim forumima može pročitati da za određene sektore više nema ulaznica.

Podsetimo, najvatrenije pristalice Partizana ove sezone bojkotuju utakmice u "Humskoj" zbog zamerki na rad uprave kluba. Stoga je prethodni 171. večiti derbi odigran pred praznom južnom tribinom, a "grobari" svoj glas ističu na gostovanjima.

Sa druge strane, vlada velika potražnja i za sektore gde se tradicionalno nalaze navijači Crvene zvezde. Klub je zbog ogromnog interesovanja najavio da će u utorak pustiti u prodaju dodatnih 1.000 ulaznica za severnu tribinu.

"Crvena zvezda obaveštava javnost da će u utorak na blagajni od 10 do 18 časova biti pušten kontigent od 1.000 karata za sever, usled velikog interesovanja za 172. večiti derbi", navodi se u saopštenju na sajtu kluba.

Cena karte za severnu tribinu je 600 dinara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track