VEROVALI ILI NE: NA FUDBALSKOJ UTAKMICI U SRBIJI ZA 90 MINUTA - 0 FAULOVA! Naš fudbal je zvanično "prešao igricu", ovo nema nigde!
Foto: AP

hit

VEROVALI ILI NE: NA FUDBALSKOJ UTAKMICI U SRBIJI ZA 90 MINUTA - 0 FAULOVA! Naš fudbal je zvanično "prešao igricu", ovo nema nigde!

Fudbal -

Zamislite fudbalsku utakmicu u kojoj za 90 minuta ne bude dosuđen nijedan jedini prekrštaj?

Uh, znamo da deluje nezamislivo, ali... Zaboravili ste na trenutak dve čarobne reči - srpski fudbal. Valjda smo već naučili da u našem fudbalu u nenormalne stvari postaju normalne.

Proteklog vikenda odigran je meč Kupa na području FS okruga Mionica između Proletera i Starih drugara. Gosti su slavili sa 15:0, ali to nije bilo u prvom planu na ovom meču. Naime, za 90 minuta nije viđen nijedan prekrštaj. Slovima - NULA PREKRŠAJA.

E, sada da li su u ovim timovima toliko dobri drugari da ni ne pomisle nekad, čak i slučajno, da fauliraju rivala... To nam nije poznato, ali neki detalji se znaju.

Domaći su utakmicu počeli sa sedmoricom fudbalera. Kasnije im se pridružio još jedan igrač, koji je kasnio na meč. Gosti su igrali sa predviđenih 11 igrača. To verovatno opravdava ovih 0:15...

Kako navode svedoci sa utakmice, golman domaćina je bio pravi heroj jer je sprečio još bar deset sigurnih golova Starih drugara.

Kurir sport / Sportski žurnal

Bonus video:

00:15

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track