HTEO JE DA BUDE ARKAN CRNOGORSKOG FUDBALA! Dejo Savićević ŽESTOKO PROZVAO Božovića: On i ja nismo prijatelji, ti znaš zašto!
Foto: Starsport©, Beta/Branislav Božić, Shutterstock

BURNA REAKCIJA

HTEO JE DA BUDE ARKAN CRNOGORSKOG FUDBALA! Dejo Savićević ŽESTOKO PROZVAO Božovića: On i ja nismo prijatelji, ti znaš zašto!

Fudbal -

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore, Dejan Savićević, govorio je o aktuelnim temama u tamošnjem fudbalu.

Legendarni Dejo je bio gost emisije "Fudbal fest" na "Televiziji Crne Gore", a između ostalog, pričao je o prekidu kontakta sa Radojicom Rajom Božovićem, fudbalskim agentom i nekadašnjim predsednikom FK Zeta.

Radojica Božović
Radojica Božovićfoto: Starsport

Sagovornik, Dejan Peković, pomenuo je da su Savićević i Božović bili prijatelji nakon čega je nekadašnji fudbaler Budućnosti, Crvene zvezde, Milana i Rapida morao da reaguje.

- Borim se pre svega za regularnost takmičenja. Nisam se sa Rajom Božovićem posvađao oko strategije i razvoja fudbala. Znaš zašto sam se sa njim razišao. Jesi li ti pomenuo Arkana u jednoj od prethodnih emisija? Rekao si šta je bilo, kako je bilo, verovatno je bilo tako, neću da kažem da nije bilo - rekao je Savićević i dodao:

- Sa Rajom sam se razišao zato što je hteo da bude Arkan crnogorskog fudbala. On i ja nismo bili prijatelji, najbolji prijatelji su mi bili Dragoljub Brnović i Željko Janović, sa Rajom nisam igrao lopte, njega sam upoznao kad sam završio karijeru - poručio je Savićević.

Dejan Savićević, Novak Đoković Dejan Savićević
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Na konstataciju Pekovića da je Božović rekao da su prijatelji, prvi čovek crnogorskog fudbala je odgovorio da svako može da priča šta hoće.

Kurir sport/cdm.me

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track