IVIĆ ĆE ZARADITI OGROMAN NOVAC! Gazda Krasnodara PAPRENO PLAĆA otkaz srpskom treneru!
Foto: Mike Kireev/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

puni novčanik

IVIĆ ĆE ZARADITI OGROMAN NOVAC! Gazda Krasnodara PAPRENO PLAĆA otkaz srpskom treneru!

Fudbal -

Kao grom iz vedra neba stigla je vest da je Vladimir Ivić ostao bez posla. Krasnodar je rešio da prekine saradnju sa srpskim trenerom i ovaj otkaz papreno će koštati gazdu ruskog kluba.

- Krasnodar je raskinuo ugovor sa Vladimirom Ivićem. Klub mu se zahvaljuje na radu i želi uspeh u daljoj karijeri - istakli su iz ruskog kluba.

Već neko vreme se spekulisalo o tome da Ivić neće još dugo biti trener Krasnodara, a situacija je kulminirala posle poraza od Himkija u Kupu regije rezultatom 2:0, a uz to ovaj tim je pao na drugo mesto u šampionatu Rusije gde se nalaze jedan bod iza Zenita.

Bilo je glasina da će Srbin preći na klupu Spartaka iz Moskve koji je navodno za njega bio spreman da izdvoji 900.000 evra, ali su ove informacije brzo demantovane, a Ivić je istakao kako nema nameru da napusti klub usred sezone. Ipak, poraz od Himkija bio je kap koja je prelila čašu, srpski stručnjak dobio je otkaz, a gazda Krasnodara moraće da izdvoji ogroman novac zbog ovog poteza.

On će, sada već bivšem treneru, morati da isplati 1.500.000 evra za prevremeni raskid ugovora, tako da se može reći da Vladimir Ivić neće biti toliko nesrećan zbog toga što je ostao bez posla.

Kurir sport / Ž.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track