ZVEZDU NA MARAKANI UKUPNO GLEDALO 100.000 LJUDI: Crveno-beli zadovoljni posetom na stadionu "Rajko Mitić"
Foto: www.crvenazvezdafk.com

POSETA

ZVEZDU NA MARAKANI UKUPNO GLEDALO 100.000 LJUDI: Crveno-beli zadovoljni posetom na stadionu "Rajko Mitić"

Fudbal -

Crvena zveda se pored odličnih rezultata ovog proleća može pohvaliti i zavidnom posetom na stadionu “Rajko Mitić”.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Crveno-beli navijači su priredili neverovatnu atmosferu na Marakani, a klub je na prethodne četiri utakmice u prvenstvu pratilo 107.140 navijača.

Na početku drugog dela prvenstva u sezoni 2023/24 Crvena zvezda je savladala Voždovac na najvećem srpskom stadionu pred 26.340 navijača, a trijumf je označio početak crveno-belog proleća.

Na narednom duelu na Marakani ugošćen je Čukarički, a pobedu nad ekipom sa Banovog brda je pratilo 14.348 zvezdaša. U međuperiodu Zvezda je bila bolja na gostovanjima u Novom Pazaru, Bačkoj Topoli i Nišu, da bi u 172. večitom derbiju na tribinama stadiona “Rajko Mitić” sjajnoj igri crveno-belih svedočilo 48.211 gledalaca.

Stefan Nedeljković, Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Na poslednjoj utakmici na Marakani rutinskoj pobedi nad Radničkim iz Kragujevca je prisustvovao 18.241 navijač, a kada se podvuče crta dolazimo do neverovatnih 107.140 zvezdaša koji su bodrili izabranike Vladana Milojevića u borbi za šampionsku titulu.

Kada se izvuče prosek dolazi se do broja od 26.785 navijača koji su bodrili Crvenu zvezdu na prve četiri utakmice u prolećnom delu šampionata.

Kurir sport

00:33

delije napravile šou sa bakljama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track