ALVES JE PUŠTEN IZ ZATVORA, IAKO JE SILOVAO: A, šta radi njegova žena? Kako je ona reagovala, kad ga je videla na slobodi?!
Foto: Printskrin/Instagram

ostavila ga

ALVES JE PUŠTEN IZ ZATVORA, IAKO JE SILOVAO: A, šta radi njegova žena? Kako je ona reagovala, kad ga je videla na slobodi?!

Fudbal -

Dani Alves pušten je iz zatvora, jer su njegovi prijatelji ispunili zahtev Suda u Španiji i platili milion evra!

Dani Alveš
foto: David Zorrakino / Zuma Press / Profimedia

Javnost u toj državi pita se šta radi njegova žena? Kako je ona dočekala vest o njegovoj slobodi? Poznato je da je Žoana Sanz pre godinu dana podnela zahtev za razvod. U prvim danima bila je uz Danija Alvesa, ali kada su dokazi o silovanju 23-godišnje devojke, u toaletu jednog restorana u Barseloni, počeli da stižu jedan za drugim, odlučila je da se distancira od svog izabranika.

Žoana Sanz
foto: Printskrin/Instagram

Ako je suditi po fotografijama Žoane Sanz, ona gotovo da nije obratila pažnju na Danija Alvesa i njegov izlazak iz zatvora. Deluje da je zadovoljan i izgleda veoma srećna.

Dani Alveš, Žoana Sanz
foto: Instagram/danialves

Dani Alves i španska manekenka Žoana Sanz zajedno su od 2015. godine, a venčali su se 2017. Živeli su srećno, a Đoana je bila iznenađena onim što je saznala o svom suprugu, kada se desilo silovanje. Nije mogla da odgonetne zašto je on vodio dvostruki život.

Zašto je pred njom glumio brižnog i pažljivog supruga, a kada bi bio sam ili sa svojim prijateljima bio je pravi predator prema ženama i bez granica kada je alkohol u pitanju.

Na kraju je na društvenim mrežama objavila pismo u kojem piše o njihovoj vezi, razvodu, ali i da će Dani Alves uvek imati mesto u njenom srcu, jer ga je beskrajno volela.

Žoana Sanz utehu posle sloma braka našla je u okrilju porodice, kao i prijateljice Sandre Tabares. Vratila se svom pozivu, snima reklamne kampanje i promotivne spotove. Najviše vremena provodi na moru, suncu i peščanim plažama.

Španska manekenka uklonila je sve zajedničke fotografije sa suprugom. Iako brakorazvodna parnica traje, još nije zvanično došlo do rastave supružnika.

Kurir sport

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track