VRELA MANEKENKA IZ NAŠEG KOMŠILUKA! Nije htela da bude ŽENA FUDBALERA, pala u naručje bogatašu koji na računu ima 800.000.000 EVRA
Foto: Printscreen / Instagram / andreeasasu90

"bomba"

VRELA MANEKENKA IZ NAŠEG KOMŠILUKA! Nije htela da bude ŽENA FUDBALERA, pala u naručje bogatašu koji na računu ima 800.000.000 EVRA

Fudbal -

Andrea Sasu je 34-godišnja manekenka poreklom iz Rumunije, koja je poslednjih godina privukla pažnju italijanskih medija pošto je imala veze s nekoliko poznatih sportista.

Rumunka je svojevremeno bila na listi najlepših žena fudbalera u periodu kada se zabavljala sa fudbalerom Rikardom Saponarom (32). Italijan je igrao u Seriji A za klubove kao što su Empoli, Milan, Fiorentina, Đenova, Specija i Verona, a trenutno je član turskog Ankaragučua.

Manekenka, koja je 2010. godine otišla u Italiju sa željom da izgradi karijeru, osim sa Saponarom bila je u vezi i sa slavnim vozačem MotoGP-a Andreom Đanoneom.

Ona je posle veza sa italijanskim sportistima pronašla sreću sa milionerom Filipom Plajnom (46), slavnim dizajnerom čije se bogatstvo procenjuje na 800.000.000 evra i koji je prethodno ostavio verenicu Luciju Bartoli s kojom je bio od 2019. godine i sa kojom ima dvoje dece.

Andrea Sasu je trudna i Plajn će uskoro postati otac.

"Živimo zajedno. Moderna porodica za svakog je drugačija. Deca nikada ne bi trebalo da budu u situaciji da moraju da biraju između majke i oca", rekao je Plajn, a preneo Bild.

Andrea Sasu, Filip Plajn
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Osim manekenske karijere, Andrea Sasu radi kao PR stručnjak u Italiji. Takođe, strastvena je prema kik boksu. Diplomirala je marketing i oglašavanje. Ranije je progovorila o svojim poteškoćama po dolasku u Italiju.

"Dolazak u Italiju, iako sam bila deo modne agencije, u početku je bio jako težak. Išla sam s idejom da se to događa svima koji žele da se ostvare. Nisam imala novca, a da bi se pojavio na kastinzima morala sam uvek da budem doterana, dobro obučena, plus su tu i ostali troškovi: voz, metro, hrana... Bilo je kao na lutriji. Od stotinjak devojaka, predstavnici manifestacije odabrali su, prema određenim kriterijumima, njih nešto više od 20. Pa ako ste imali sreće da budete odabrani, dobili ste svoje troškove, ako niste, ostali ste bez novca. I tako gotovo dve godine", ispričala je Andrea Sasu.

S obzirom da je sada u vezi sa Plajnom i da će mu roditi dete, Rumunka ne mora da brine za svoju budućnost.

Inače, Filip Plajn je nemački dizajner rođen u Minhenu čija kompanija kreira, proizvodi i distribuiše luksuznu robu.

Kurir sport / Sportsport.ba

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track