"BAŠ ME BRIGA ZA TO, SAMO MI JE JEDNO VAŽNO" Dušan Vlahović ZAGRMEO posle gola i pobede: Njegove reči ODJEKUJU Italijom!
Foto: Massimiliano Ferraro/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

blistao

"BAŠ ME BRIGA ZA TO, SAMO MI JE JEDNO VAŽNO" Dušan Vlahović ZAGRMEO posle gola i pobede: Njegove reči ODJEKUJU Italijom!

Fudbal -

Fudbaleri Juventusa pobedili su na svom terenu u Torinu Lacio 2:0, u prvoj utakmici polufinala Kupa Italije, a Dušan Vlahović postigao je drugi gol na ovom meču.

Pored njega u strelce se upisao i Fedriko Kjeza, a po završetku meča Vlahović nije krio zadovoljstvo zbog trijumfa.

- Baš me briga koliko ću golova postići, kome ću asistirati. Važno je da pobeđujemo, jer to znači da ćemo zajedno slaviti. Kada pobedimo, svi smo dobri. Veoma sam srećan - rekao je Vlahović, pa dodao:

- Prolazili smo kroz zaista težak period, tako da smo morali da budemo najbolji u ovoj utakmici. Bilo je teško, a čeka nas još jedan težak meč u revanšu. Ovo je bilo samo jedno poluvreme. Želim da čestitam saigračima i da se zahvalim navijačima koji su došli da nas bodre. Takođe, čestitam treneru na pripremi utakmice. Danas smo odigrali odličnu utakmicu, moramo da nastavimo ovako.

Dušan Vlahović
foto: Massimiliano Ferraro/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pohvalio je protivnika koji je savladan u Kupu, ali se osvrnuo i na krizu u Seriji A.

- Igrali smo protiv veoma jakog tima, koji ima dobrog trenera. Mnogo su se promenili, nije nam bilo lako. Sve je bilo mnogo lakše nakon što smo izašli iz ćorsokaka, ali sada moramo da pobedimo u Seriji A. Moramo i u njoj da pobeđujemo, ona nam je takođe veoma važna.

Dušan Vlahović
foto: Massimiliano Ferraro/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Juventus se trenutno nalazi na trećem mestu Serije A sa 59 bodova, čak 20 manje od lidera Intera i šest manje od drugoplasiranog Milana. Ipak, spas sezone mogao bi da se traži u Kupu gde torinsku "staru damu" čeka drugi meč polufinala protiv Lacija.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

05:43

Vlahović, Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track