NEMA UNAPRED UPISANIH BODOVA: Vladan Milojević poziva na oprez pred gostovanje Crvene zvezde Radniku u Surdulici
Foto: www.crvenazvezdafk.com

pametno

NEMA UNAPRED UPISANIH BODOVA: Vladan Milojević poziva na oprez pred gostovanje Crvene zvezde Radniku u Surdulici

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 16.00 časova gostovaće Radniku u Surdulici u okviru 29. kola Superlige Srbije.

Vladan Milojević
foto: Starsport©

Očekivanja pred meč izneo je trener crveno-belih Vladan Milojević, uvek oprezan, posebno kada su ovakve utakmice u pitanju.

- Uprkos stanju na tabeli ekipe Radnika, smatram da je utakmica za pažnju. Gledali smo ih u zadnjim mečevima, davali su maksimum i siguran sam da će im biti izazov da pred punim stadionom odigraju protiv Zvezde. Neće biti lako i imam pun respekt prema Radniku. Ne postoje unapred upisani bodovi, i uvek razmišljam kao da je preko puta nas najbolji mogući protivnik - počeo je Milojević.

Smatra Milojević da u pojedinim trenucima, tim iz Surdulice nije imao ni sreće.

- Đorđević radi dobar posao i na mnogo utakmica je Radnik nesrećno primao golove, neke koje u ovom rangu takmičenja ne bi trebalo. Ipak, to je sastavni deo igre. Očekujem takmičarski Radnik sa dobrom taktikom koju će trener postaviti kako bi izvukao maksimum. Biće teška utakmica.

Zatvoren je šef stručnog štaba Crvene zvezde kada je u pitanju najava postave koja će zaigrati sutra.

- Zadovoljan sam svim igračima koje treniram. Ne bih otkrivao ko će sutra biti bonus, a videćemo da li će Nedeljković biti spreman za derbi u plej-ofu - podvukao je Milojević.

Uroš Spajić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde i Radnika odigrali su 20 utakmica. Crveno-beli su slavili na 18 susreta, jednom je bilo nerešeno, a jednom je Radnik trijumfovao. Gol razlika iznosi 67:12 za Zvezdu. Poslednju utakmicu na Marakani rešio je tim iz Beograda u svoju korist rezultatom 3:1. Golove za Zvezdu postigli su Jovan Mijatović, Uroš Spajić i Gelor Kanga, dok je strelac za Radnik bio Nemanja Tomašević.

Kurir sport

00:29

Delije, Crvena zvezda, Zenit, Marš na Drinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track