PRAVOG DOBROVOLJCA NIKO NE MORA DA POZIVA U RAT! Izjavio da bi odmah otišao da se bori protiv Rusije, usledila BRUTALNA PROZIVKA!
Foto: Jonathan Moscrop / Zuma Press / Profimedia

ODBRUSIO ZINČENKU

PRAVOG DOBROVOLJCA NIKO NE MORA DA POZIVA U RAT! Izjavio da bi odmah otišao da se bori protiv Rusije, usledila BRUTALNA PROZIVKA!

Fudbal -

Fudbaler Galatasaraja Serž Orije žestoko je isprozivao reprezentativca Ukrajine Oleksandera Zinčenka.

Fudbaler Arsenala je nedavno u jednom intervjuu izjavio kako bi se, u slučaju da ga država pozove, otišao u rat da se bori protiv Rusije.

Naime, u razgovoru za "BBC Newsnight" Zinčenko je prokomentarisao odluku predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog da se starosna granica za regrutovanje vojnika spusti sa 27 na 25 godina.

On je istakao da se ne bi dvoumio da dobije da se bori za svoju domovinu.

"Ako me pozovu da se borim, da li bih se odazvao? Odgovor je jasan, išao bih u rat. Znam da mnogi misle da je meni ovde u Londonu lakše nego da sam u Ukrajini. Zaista se nadam da će se rat uskoro završiti", poručio je fudbaler Arsenala.

Na njegove reči oštro je reagovao bivši igrač Totenhema Serž Orije.

"Prestani da glumiš i idi odmah tamo. Pravog dobrovoljca ne treba niko da poziva u rat, niti da ga moli. Samo ode i bori se" poručio je reprezentativac Obale Slonovače.

Kurir sport/J.M./Jutarnji

02:31

RUSI NE SMEJU U BELGORODSKU OBLAST, PA KUKAVIČKI U KIJEVU BOMBARDUJU CIVILE Obradović nema dilemu: Ukrajina od nje pravi Krim

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track