GROBARI U TRANSU PRED NAJVAŽNIJE MEČEVE: Vratio se Mateuš Saldanja!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

sjajna vest

GROBARI U TRANSU PRED NAJVAŽNIJE MEČEVE: Vratio se Mateuš Saldanja!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana su se plasirali u polufinale Kupa Srbije. Izabranici Igora Duljaja su eliminisali Voždovac na stadionu u Humskoj nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, dok je nakon regularnog dela susreta bilo 1:1.

Dan nakon ove utakmice, stigla je još jedna fantastična vest za crno-bele, pošto se treninzima vratio najbolji igrač Partizana i Superlige Mateuš Saldanja.

Saldanja je povredio zadnju ložu u meču protiv IMT-a u Humskoj 17. februara, pauzirao je mesec dana, a onda se vratio na teren u 172. "večitom derbiju".

Postigao je Brazilac gol na Marakani, ali je obnovio povredu, pa se na povratak čekalo sve do danas.

Mateuš Saldanja
foto: Starsport

Partizan je u odsustvu svog najboljeg strelca izgubio meč od Napretka u Humskoj, dok su odigrali nerešeno 1:1 u Lučanima protiv Mladosti, pa su tako izabranici Igora Duljaja ispustili prednost u šampionskoj trci pred plej-of i zaostaju četiri boda za Crvenom zvezdom.

U odsustvu Saldanje, svoju priliku je odlično iskoristio Samed Baždar, koji je dobrim partijama i golovima zaradio poverenje i selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, ali se izostanak Brazilca izuzetno osetio u igri crno-belih.

Ostaje da se vidi da li će Partizan predvođen svojim najboljim fudbalerom uspeti da vrati lidersku poziciju domaćeg šampionata.

BONUS VIDEO:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track