SPEKTAKULARNO OTVARANJE STADIONA IZ SNOVA: Padobranac na centru, BAKLJE oko terena i USLOVI koje bi mnogi poželeli!
Foto: T6 NIKA

za svaku pohvalu

SPEKTAKULARNO OTVARANJE STADIONA IZ SNOVA: Padobranac na centru, BAKLJE oko terena i USLOVI koje bi mnogi poželeli!

Fudbal -

U srpskom fudbalu je postala prava retkost da se o nekim klubovima izveštava u pozitivnom smislu i da niču neke jeko lepe priča o malim klubovima širom zemlje.

t6 nika
foto: T6 NIKA

Baš takav slučaj je sa klubom T6 Nika iz Glogonjskog rita koji prošle sezone nije odigrao nekoliko poslednjih utakmica u prvenstvu, pa su na kraju odustali su od daljeg takmičenja.

t6 nika
foto: T6 NIKA

Ipak, u tom trenutku dolazi do potpunog preokreta koji kao epilog ima da se fudbalski klub nalazi na liderskoj poziciji međuopštinske lige, pa se smeši ulazak u viši rang.

T6 Nika
foto: T6 NIKA

I ne samo to, u nedelju su imali zaista spektakularno otvaranje stadiona utakmicom protiv rumunskog kluba Galaksi iz Temišvara. Baklje u trenutku kada su igrači izlazili na teren i padobranac koji se spustio na centar terena su samo upotpunili ovu jako lepu sportsku priču.

I ne samo to infrastrukturom koju poseduje T6 NIKA može da se pohvali retko koji klub koji igra i u znatno jačoj ligi. U Glogonjskom ritu nikao je pravi sportski centar sa modernim glavnim i pomoćnim terenom, obnovljene su klupske prostorije, a postavljena je i natkrivena tribina. Ugrađeni su reflektori za noćne aktivnosti, što je takođe retkost.

T6 NIKA poznata je po školi fudbala, a nakon osam godina uspešnog rada, preuzimanjem Lepušnice oformljena je seniorska ekipa, a pored rezultata prvog tima, u klubu kažu da im je prioritet formiranje svih mlađih selekcija, uz naravno uspon prvom tima za koji imaju plan da ga podignu u više rangove.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:56

Fudbal kao trenutno najvažnija stvar i žena kao savetnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track