HRVAT IZVEO NAJGORI PENAL U ISTORIJI, PA ZAVRŠIO U BOLNICI! Loša vest za komšije pred EURO: Napadač Hrvatske doživeo TRI PRELOMA!
Foto: Ricardo Larreina / Zuma Press / Profimedia

šok

HRVAT IZVEO NAJGORI PENAL U ISTORIJI, PA ZAVRŠIO U BOLNICI! Loša vest za komšije pred EURO: Napadač Hrvatske doživeo TRI PRELOMA!

Fudbal -

Košmarno veče za hrvatskog golgetera.

Fudbaleri Osasune doživeli su poraz na svom terenu od Valensije (0:1) u 31. kolu La lige, a tragičar utakmice bio je Hrvat Ante Budimir koji je u 97. minutu promašio penal za izjednačenje.

Zbog komičnog, nespretnog izvođenja penala postao je pretmet sprdnje na mrežama. Snimak je ekspresno postao viralan, a mnogi su konstatovali da se radi "najgorem penalu ikada".

Međutim, blamaža je trenutno najmanji problem za Budimira, koji je na ovom meču doživeo veliki peh.

Naime, Valensija je obavestila javnost da je hrvatski napadač nakon utakmice završio u bolnici.

"Odmah nakon meča Ante Budimir je prebačen u bolnicu u Navari. Testovi su pokazali da je pretrpeo ozbiljnu traumu u predelu grudnog koša. Tačnije, slomio je tri rebra. Primio je terapiju protiv bolova. Noć će provesti u bolnici, a u utorak će biti podvrgnut dodatnim analizama", objavio je kasno sinoć španski klub.

Ovo je jako loša vest za reprezentaciju Hrvatske pred predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Budimir je daleko najefikasniji napadač ove sezone kog na raspolaganju ima selektor Zlatko Dalić, pa je vest da se teško povredio samo dva meseca pred start EP ozbiljno zabrinula fudbalsku javnost u komšiluku.

Kurir sport/J.M.

00:22

Kejn promašio penal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track