PARTIZAN I KONSTANTIN IGRAJU ZA HELENU! VELIKI APEL: Pomozimo SVI ovom malom anđelu (FOTO)
Foto: Printscreen

pobedi

PARTIZAN I KONSTANTIN IGRAJU ZA HELENU! VELIKI APEL: Pomozimo SVI ovom malom anđelu (FOTO)

Fudbal -

Heleni Gavran je potrebna naša pomoć!

Helena je rođena 17.11.2015. godine u Beogradu. Najstarija je od tri sestre. Ona je jedna riđokosa devojčica sa nebo plavim okicama. Bila je uvek veselo, nasmejano i radoznalo dete.

Sve se promenilo jednog momenta kada Helena počinje svakodnevno da povraća, postaje pospana, razdražljiva, ljuta, odbija da jede. Roditelji su pomislili da je u pitanju ljubomora prema tek rođenoj trećoj sestri.

Njene mučnine i patnja traju mesec dana, a nakon toga 17.08.2019. godine nakon odlaska kod lekara, dijagnostikovan joj je hidrocefalus. Tog dana ostaje u bolnici na Kliničkom centru na odeljenju neurohirurgije gde je porodici saopšteno da Helena pored hidrocefalusa ima tumor na malom mozgu. Već sutradan je prvi put operisana, a nakon toga je usledila još jedna operacija. Ona iz obe izlazi kao pravi mali heroj, sa osmehom na licu. Tumor je maligni (meduloblastom IV gradus), piše na sajtu Budi Human.

Pomozimo svi:

Helena Gavran
foto: Privatna Arhiva

Uz pomoć humanih ljudi Helena je uspela da prikupiti sredstva i njeno lečenje je tada nastavljeno u Parizu, nakon čega se vatila svojoj kući, ali nažalost na redovnom kontrolnom pregledu Heleninim roditeljima je saopšteno da se bolest vratila. Usledio je šok i neverica.

Da bi Helena još jednom pobedila bolest, potrebni smo joj svi mi da joj pomognemo. Sredstva su joj potrebna za lečenje u inostranstvu, hemioterapije, zračenja kao i za putne troškove i smeštaj.

Fudbalski klubovi Partizan i Konstantin (veteranske sekcije) odigraće danas prijateljski meč za Helenu na Adi.

Helena Gavran
foto: Privatna Arhiva

Ovo su načini za pomoć Heleni:

foto: Printscreen

Kurir sport / Budi human

Bonus video:

01:37

Zek Ledej, Navijači, Partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track