PLAĆEN JE 100 MILIONA, A NE PRESTAJE DA SE BRUKA! Legenda zagrmela: On nije igrač za Liverpul! To što je uradio je NEOPROSTIVO!
Foto: Craig Thomas / Zuma Press / Profimedia

NA UDARU

PLAĆEN JE 100 MILIONA, A NE PRESTAJE DA SE BRUKA! Legenda zagrmela: On nije igrač za Liverpul! To što je uradio je NEOPROSTIVO!

Fudbal -

Napadač Liverpula Darvin Nunjez propisno se obrukao na meču protiv Evertona.

Liverpul se oprostio od titule, pošto je u sredu na "Gudison parku" doživeo šokantan poraz od Evertona (2:0).

Gubitak sedam bodova u poslednje četiri utakmice (porazi od Evertona, Kristal Palasa i remi sa Junajtedom), Redsi će teško nadoknaditi u poslednja četiri kola, pa je uništena svaka nada da će se Klop titulom oprostiti od Enfilda.

Nakon novog kiksa Liverpula mnogi su se obrušili na napadača Darvina Nunjeza koji je bio očajan na ovom meču.

Mnogi smatraju da su upravo promašaji Nunjeza koštali Redse titule ove sezone.

"Šansa koju je Nunjez propustio u finišu poluvremena je neoprostiva na ovom nivou. Pogotovo u momentu kada se Liverpul bori za titulu. Njegov nastup je bio neprihvatljiv, nedostojan igrača Liverpula", rekao je bivši as Redsa Džejmi Karager.

"Gledam Nunjeza već dve godine i smatram da kod njega neće doći do poboljšanja u igri. Nunjez nije igrač koji treba Liverpulu, napadač koji donosi golove i prevagu u borbi za trofeje", dodao je ogorčeni Karager.

Zanimljivo, Nunjez je na drugom mestu liste igrača koji su ove sezone imali najviše promašaja - čak 26. ispred njega je samo Norvežanin Erling Haland.

Urugvajski napadač Darvin Nunjez stigao je na leto 2022. godine iz Benfike u Liverpul za 75 miliona evra, plus 25 miliona kroz bonuse, ali ogroman novac nikada nije opravdao.

Kurir sport/J.M.

00:00

Vinisijus Žunior promašaj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track