KURIR SAZNAJE: Milan Borjan se NE VRAĆA u Zvezdu! Ovo je KONAČNA odluka crveno-belih o bivšem kapitenu
Foto: Starsport

izbor

KURIR SAZNAJE: Milan Borjan se NE VRAĆA u Zvezdu! Ovo je KONAČNA odluka crveno-belih o bivšem kapitenu

Fudbal -

Status Omrija Glazera u Crvenoj zvezdi usloviće i izbor prvog golmana crveno-belih za novu sezonu. Kako Kurir saznaje, iz klub iz Ljutice Bogdana 1 A Milan Borjan neće se vraćati na Marakanu!

Milan Borjan
foto: www.crvenazvezdafk.com

Iskusni golman ima fantastičnu sezonu u Slovanu iz Bratislave sa kojim je nedavno postao šampion Slovačke. Milan Borjan je ostavio izuzetan utisak na čelnike tog kluba, a sjajnim odbranama zaslužio je i poseban status kod navijača Slovana, tako da postoji realna opcija da ostane u Bratislavi.

Omri Glazer imao je neverovatnu sezonu u Crvenoj zvezdi. Iako su crveno-beli završili takmičenje u Ligi šampiona u grupnoj fazi, čuvar mreže iz Izraela je i danas najbolji golman elitnog UEFA takmičenja po broju odbrana. Uz dobre partije u Srbiji, to nije prošlo nezapaženo u Evropi.

Omri Glazer
foto: Matt Wilkinson / imago sportfotodienst / Profimedia

Sa druge strane, Milan Borjan (36) se neće vraćati na Marakanu, jer je sportski menadžment kluba odlučio da na drugom mestu pronađe alternativu za Omrija Glazera (28), ukoliko bude bilo potrebe. Već sada se razmatra nekoliko golmana sa ozbiljnim evropskim pedigreom, a prema saznanjima Kurira među kandidatima su domaći, ali i strani čuvari mreže.

Kurir sport

00:29

Delije, Crvena zvezda, Zenit, Marš na Drinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track