Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine u utorak od 20.15 u Loznici igraju finale Kupa Srbije. Srpski trener, Nenad Lalatović, koji je sedeo na klupi oba kluba, sve je iznenadio izjavom pred ovu utakmicu.

- Voleo bih da pobedi Vojvodina i tako osvoji treći pehar u Kupu, a peti u njenoj istoriji. Novosađanima bi mnogo značilo ukoliko uspeju da se nađu u grupnoj fazi evropskog takmičenja, a sam klub, po svemu, to apsolutno zaslužuje - istakao je Nenad Lalatović za Sportski žurnal.

zvezdamladost-gat42843.jpg
Starsport 
foto: Starsport

Zatim se dotakao i trofeja koji je osvojio kao trener Vojvodine.

- Bila je to utakmica u kojoj je Partizan slovio za velikog favorita, a na kraju smo se mi radovali. Slična situacija je i sada, jer favorit je Crvena zvezda, koja je već godinama neprikosnovena na domaćoj sceni. Beograđani imaju najširi i najkvalitetniji izbor igrača i finansijski su najmoćniji, ali to u jednom meču ne mora mnogo da znači. Nebrojeno puta sam naglašavao da je Zvezda moja igračka "majka", klub u kojem sam ponikao i bio i njen kapiten, dok tu ulogu u trenerskoj karijeri za mene ima Vojvodina - zaključio je Lalatović.

Kurir sport / Sportski žurnal

BONUS VIDEO:

Instagram/fcspartaksubotica Lalatović i fudbaleri Spartaka slave pobedu u Novom Pazaru