KRAGUJEVČANI ĆE IGRATI KVALIFIKACIJE ZA LIGU KONFERENCIJE VAN SVOG GRADA: Evo koji stadion su izabrali čelnici Radničkog 1923!
Foto: Starsport©

najbolji izbor

KRAGUJEVČANI ĆE IGRATI KVALIFIKACIJE ZA LIGU KONFERENCIJE VAN SVOG GRADA: Evo koji stadion su izabrali čelnici Radničkog 1923!

Fudbal -

Radnički 1923 iz Kragujevca pravi je hit fudbalskog prvenstva Srbije koje će za vikend utakmica plej-ofa biti završeno.

Radnički Kg, Radnički 1923
foto: Starsport©

Duplu krunu osvojila je Crvena zvezda, četvrti put zaredom, a u kvalifikacije za takmičenja UEFA će Partizan (Liga šampiona), TSC (Liga Evrope), Vojvodina i Radnički 1923 (oba kluba u Liga konferencije).

Lagator
foto: FOTO: T.Ilić

Klub iz Kragujevca ima problem sa licencom za Evropu, jer stadion "Čika Dača" ne zadovoljava standarde UEFA. Zbog toga, čelnici kluba su vagali gde bi mogli da igraju svoje utakmice. Razmišljalo se o Leskovcu, Zaječaru i Loznici.

Slavko Perović
foto: Starsport

Sportski direktor kragujevačkog Radničkog 1923 Slavko Perović bio je jedan od gostijuna finalu Kupa Srbije. Bio je oduševljen onim što je video u Loznici.

- Verujem da ćemo evropske utakmice u kvalifikacijama tokom leta igrati baš na ovom stadionu. Akustičan je, moderan i atraktivan. Nadam se da će Radnički baš ovde u Loznici ispisati nove strane svoje istorije. Dok mi u Kragujevcu ne dobijemo ovako lep stadion - rekao je Perović za Kurir.

Kurir sport

01:05

Delije, finale kupa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track