PENAL U PANČEVU IZAZVAO HAOS: Jedni tvrde da je sporan, drugi da je čist! Evo šta kažu stručnjaci!
Foto: Starsport

CIRKUS

PENAL U PANČEVU IZAZVAO HAOS: Jedni tvrde da je sporan, drugi da je čist! Evo šta kažu stručnjaci!

Fudbal -

Ne prestaje bura u srpskom fudbalu! Sudija Pavle Ilić je i dalje glavna tema u fudbalskim krugovima posle dosuđenog jedanaesterca u Pančevu.

Podsećamo, Ilić je dosudio penal koji je izazvao lavinu komentara šokiranih ljubitelja fudbala. Lopta, po onom što se vidi, nije pogodila u ruku fudbalera Novog Pazara, ali to nije bila prepreka za ovog arbitra da dosudi jedanaestarac.

A, onda šok - on je za arbitražu u Pančevu dobio visoku ocenu. Iz pera Branka Pavlovića koji je bio kontrolor za novom meču. Da sve bude još gore taj čovek je nekadašnji sudija?!

Zvanično, utvrdio je posmatrač iz Zrenjanina u izveštaju sa utakmice, ispravno je dosudio za jedanaesterac Železničar u 80. minutu utakmice. To se da naslutiti na osnovu zaključene kontrole, podvedene pod konačan sud - "važne odluke pravilno dosuđene", prenosi Sport klub. Mada, možda za Pavlovića ovo se spada u važne odluke... Sve se desilo u 80. minutu pri rezultatu 1:1.

Pogledajte (od 08.10 na snimku Arene sport):

Bilo bi dobro da se hitno napravi čistka ljudi u srpskom fudbalu koji nam blate sport koji svi toliko volimo. Očigledno je tu previše mulja i ovo je samo još jedna potvrda.

Dodaćemo, konačnu odluku o arbitraži Ilić doneće Sudijska komisija FSS.

Kurir sport / Sport klub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track