PARTIZAN OVO NE PAMTI! SEDMORICA IGRAČA NAPUSTILI KLUB PRE KRAJA SUPERLIGE: Kako su dobili dozvolu rukovodstva, ali i struke?!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

neverovatno

PARTIZAN OVO NE PAMTI! SEDMORICA IGRAČA NAPUSTILI KLUB PRE KRAJA SUPERLIGE: Kako su dobili dozvolu rukovodstva, ali i struke?!

Fudbal -

FK Partizan odigraće poslednju utakmicu plej-ofa Superlige Srbije protiv Radničkog 1923 u subotu, bez četvorice standardnih igrača.

Mateus Saldanja
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Odlukom rukovodstva i struke Partizana dozvolu da ranije završe sezonu dobili su Mateus Saldanja, Aldo Kalulu, Gajas Zahid i Svetozar Marković.

Brazilac je već napustio Beograd i uputio se u rodnu zemlju. Sa čelnicima crno-belih sklopio je dogovor da se u Beograd vrati polovinom juna, kada počinju pripreme za novu sezonu. Mateus Saldanja ima ugovor sa Partizanom do juna 2027. godine, ali je gotovo izvesno da će ovog leta napustiti Humsku, jer za njega postoji interes od klubova iz Turske i Italije.

Gajas Zahid, Marko Stamenić
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Aldo Kalulu i Gajas Zahid stigli su krajem prošlog letnjeg prelaznog roka u Partizan na insistiranje bivšeg trenera Igora Duljaja. Nisu poznati razlozi koje su fudbaleri iz DR Konga i Norveške naveli da ranije završe sezonu u crno-belom dresu.

Svetozar Marković je povređen i to je jedini razlog zbog kojeg nije u rosteru igrača na koje računa sadašnji šef struke Albert Nađ. Pored ove četvorice fudbalera, u poslednjem kolu protiv kragujevačkog Radničkog 1923 u Humskoj ne može da računa na Denila Kastilja i Frenka Kanutea.

Frenk Kanute
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Ekvadorac se vraća u redove Šahtjora iz Donjecka, odakle je stigao na pozajmicu u Partizan, dok Senegalac odranije nije u planovima struke, kako Igora Duljaja, tako i Alberta Nađa. Slična je sudbina i Natana De Medine, štopera iz Belgije koji je takođe napustio Beograd ranije od ostalih fudbalera.

Kurir sport

00:11

grobari, partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track