SVE PUCA OD LUKSUZA - 11 KUPATILA, TEREN ZA GOLF, BIOSKOP, BAZENI... Mbape iskeširao 11.000.000 EVRA za velelepnu vilu u Madridu!
Foto: J.E.E / Sipa Press / Profimedia

ludilo

SVE PUCA OD LUKSUZA - 11 KUPATILA, TEREN ZA GOLF, BIOSKOP, BAZENI... Mbape iskeširao 11.000.000 EVRA za velelepnu vilu u Madridu!

Fudbal -

Najbolji francuski fudbaler Kilijan Mbape završio je svoje putovanje u PSŽ i uskoro će postati novi igrač Real Madrida.

Iako još uvek nije zvanično saopštio da će karijeru nastaviti u kraljevskom klubu, Mbape je već pronašao svoj novi dom u prestonici Španije.

Francuz je od bivšeg asa Real Madrida kupio luksuznu vilu u elitnom kvartu La Finka gde su živele nekadašnje zvezde kraljevskog kluba - Kristijano Ronaldo, Serhio Ramos i Karim Benzema.

Za ovu velelepnu vilu izdvojio je čak 11.000.000 evra! Nekretnina se prostire na 1.200 kvadratnih metara. Ima sedam spavaćih soba, 11 kupatila, nekoliko terasa, teren za golf, bioskopsku salu, đakuzi, zatvoreni i otvoreni bazen, terene za fudbal i košarku i parking za šest automobila.

Fudbalski asovi obično kada potpišu ugovor sa inostranim klubom najpre iznajme svoj novi dom, međutim, Mbape je odlučio da odmah kupi luksuznu nekretninu što jasno govori namerava dugo da se zadrži u prestonici Španije.

Kurir sport/J.M.

00:23

Mbape čestitao rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track