Kejt Midlton posmatrala fudbalere u đakuziju

Neobičan susret

Kejt Midlton posmatrala fudbalere u đakuziju

Fudbal -
Ovaj susret posle ceremonije svečanog otvaranja protekao je uz obostrani smeh, a princeza je nedugo zatim, u društvu svog supruga, nastavila obilazak velelpnog kompleksa koji će ubuduće korsititi fudbaleri svih reprezentativnih selekcija Engelske

Tokom posete novoizgrađenoj engleskoj kući fudbala, "Sent Džordž parku" vrednom čak 105 miliona funti, najpoznatija princeza na svetu, supruga princa Vilijama Kejt Midlton, zatekla je fudbalske reprezentativce Engleske u đakuziju.

Ovaj susret posle ceremonije svečanog otvaranja protekao je uz obostrani smeh, a princeza je nedugo zatim, u društvu svog supruga, nastavila obilazak velelpnog kompleksa koji će ubuduće korsititi fudbaleri svih reprezentativnih selekcija Engelske.

"Sent Džordž park" je izgrađen na površini od čak 130 hekatara, ima 11 otvorenih terena, od kojih je jedan potpuno identičan po dimenzijama slavnom "Vembliju". Čitav kompleks prilagođen je životu i radu fudbalera koji su, bar kada je reč o seniorskoj selekciji Engleske, već počeli sa pripremama jer ih u petak i utorak čekaju mečevi u mondijalskim kvalifiakcijama protiv San Marina i Poljske.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track