Hrvati: Očekivali smo remi u Beogradu

Reakcije na poraz Srbije

Hrvati: Očekivali smo remi u Beogradu

Fudbal -
Iznenađen sam ubedljivom pobedom Belgije, ali nama taj rezultat ne znači mnogo, rekao je selektor Hrvatske, a sa njim se složio i prvotimac Real Madrida

Selektor fudbalera Hrvatske Igor Štimac nije krio zadovoljstvo posle pobede u Skoplju, ali ni iznenađenje ubedljivim porazom Srbije od Belgije.

"Očekivao sam i nadao se remiju u Beogradu. Iznenađen sam ubedljivom pobedom Belgije, ali nama taj rezultat u ovom času ne igra neku ulogu. Ostalo je mnogo do kraja i naše utakmice sa Srbijom imaju sasvim drugu dimenziju i značenje, biće sasvim drugačije. Mi moramo da gledamo samo sebe, naša igra je sve zrelija, pomak se vidi, još čekamo na onog pravog moćnog Modrića".

Štimac je još rekao da se negodovanje grupice 50 huligana, koji pokušavaju da posvađaju reprezentaciju ostati samo bezuspešan pokušaj i ujediniti "kockaste" na putu ka plasmanu u Brazil.

Ni najveća zvezda Hrvata Luka Modrić nije očekivao 0:3 na "Marakani".

"Uh, baš neočekivano. Mislio sam da će biti remi, da će meč biti izjednačeniji, a ne da će Belgija tako ubedljivo slaviti. Ali šta je tu je, mi moramo da gledamo sebe, da pobedimo i Vels kod kuće kako bi ova zaslužena pobeda u Skoplju uopšte imala smisla", rekao je Modrić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track