Fudbaler Junajteda optužen za vožnju u pijanom stanju

Fudbaler Junajteda optužen za vožnju u pijanom stanju

Fudbal -
Navodi se da je talentovani 19. godišnji igrač sredine terena imao višak alkohola u krvi i 25. oktobra bi trebalo da se pojavi na sudu

LONDON - Mladi fudbaler Mančester Junajteda Rajan Tuniklif optužen je za vožnju u pijanom stanju, potvrdila je danas mančesterska policija.

Optužba se odnosi na incident koji se dogodio u subotu, kada je Tuniklif vozeći Rendž Rover udario u kombi. Njegov suvozač je u sudaru zadobio lakše povrede, a oba vozila su teško oštećena.

Tuniklif, koji je potpisao prvi profesionalni ugovor sa Junajtedom u decembru 2009. smatra se kao potencijalna zvezda slavnog kluba.

Rajan Tuniklif (19) je premijerni meč za Junajted odigrao u sredu meč 3. kola engleskog Liga kupa protiv Njukasla i time ostvario svoje dečačke snove, ali i napunio novčanik svog oca.

Naime, Majk Taniklif je u jednoj engleskoj kladionici uplatio listić za 100 funti, a kladio se da će njegov sin, koji je tada imao tek devet godina, jednog dana zaigrati za Mančester Junajted. Za tu opkladu kladionica je ponudila kvotu 100-1.Rajan je ušao u igru u 76. minutu i tako obradovao oca.

No, to nije sve. Majk se istovremeno kladio i da će njegov sin jednog dana zaigrati za reprezentaciju Engleske. Kvota je 350-1, pa bi na 100 uloženih funti mogao da zaradi lepu svoticu od 35.000 funti.

On je veći deo prošle sezone proveo na pozajmici u drugoligašu Piterborou, kojeg vodi sin menadžera Mančester Junajteda Aleksa Fergusona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track