Fudbaleri Steaue povraćali u taksiju

Preterali sa pićem

Fudbaleri Steaue povraćali u taksiju

Fudbal -
Fudbalere Steaue Stefana Nikolića i Gabrijela Mateija snimili su paparaci kako povraćaju iz taksija u povratku iz provoda

Fudbalere Steaue Stefana Nikolića i Gabrijela Mateija snimili su paparaci kako povraćaju iz taksija u povratku iz provoda.Nikolić i Matei su izašli zajedno sa Mihajom Kostejom i Novakom Martinovićem, a Steauin kvartet odlučio da sebi da oduška. Četvorica fudbalera su cele večeri "uživali" u votki, a posledice "čašice više" osetili su tek kada su krenuli kući.

Nikolić i Matei su zajedno sa još jednim prijateljem ušli u taksi, i tu je krenula sva "zabava". Matei je bio prvi koji je zatražio od taksiste da zaustavi vozilo kako bi dao sebi oduška. Fudbaler Steaue je bez okolišanja gurnuo prst u usta, a zatim je i primetio da ga paparaci snimaju kada je krenuo da zatvara vrata.

Stefan Nikolić je prošao još gore, a bivši fudbaler OFK Beograda nije mogao čak ni da otvori vrata već je kroz prozor "okupao" vrata nesrećnom taksisti koji je na kraju još jednom zastao kako bi treći saputnik urinirao kraj puta.

http://www.youtube.com/watch?v=m_blOMIjXrY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track