Janković: Cilj ostvaren, važno je da nismo primili gol
Foto: KURIR

Zadovoljan

Janković: Cilj ostvaren, važno je da nismo primili gol

Fudbal -
Trener Crvene zvezde zadovoljan utakmicom protiv Hajduka

KULA - Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković posle današnje pobede protiv Hajduka u Kuli (2:0) i plasmana u četvrtfinale Kupa Srbije rekao je da je zadovoljan pošto je cilj ostvaren, ali i zbog toga što ekipa posle duže vremena nije primila gol.

"Mi smo došli u Kulu sa namerom da se plasiramo u četvrtfinale Kupa i u tome smo uspeli. Čestitam igračima, iako smo posle isključenja golmana Kirovskog utakmicu učinili težom nego što smo očekivali posle svega viđenog u prvom poluvremenu. Skoro celo drugo poluvreme imali smo igrača manje, ali smo iz toga uspeli da izvučemo neke pouke. Delovali smo izuzetno stabilno i posle duže vremena nismo primili gol, što je ohrabrujući podatak. Vremena nema mnogo i već sada se okrećemo utakmici u subotu protiv Donjeg Srema", rekao je Janković na konferenciji za novinare.

On je istakao da mladi Kirovski i dalje ima njegovo puno poverenje, kao i da je zadovoljan kako se snašao mladi Vesić.

"Vesić je opravdao poverenje, imao je par odličnih intervencija i nijednog trenutka nisam sumnjao da će tako biti. Što se tiče Kirovskog, on je prošao jednu veliku školu kada je dobio žuti karton u prvom poluvremenu. To su sve stvari kroz koje mlad igrač mora da prođe. I dalje ima moje puno poverenje", zaključio je Janković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track